OBS: det er for øyeblikket falske SMS-er i omløp hvor "Elkjøp" står som avsender. Les mer her! >> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

GoPro HERO6 Black actionkamera

Del eventyrene dine

GoPro HERO6 Black er fullpakket med fantastiske egenskaper som lar deg fange små og store eventyr med fantastisk bildekvalitet, helt uten utfordringer med kamerahåndtering. Med 4K 60fps bildekvalitet, en ny GP1-prosessor, høy-oppløselig bildestabilisering og doblet ytelse gjør det svært enkelt å ta fantastiske videoer. Med avansert stemmekontroll, et vanntett design og QuickStories-videoer er GoPro HERO6 det beste kameraet for de beste øyeblikkene i livet.
 GoPro HERO6 Black

GoPro HERO6 Black actionkamera

Del eventyrene dine

GoPro HERO6 Black er fullpakket med fantastiske egenskaper som lar deg fange små og store eventyr med fantastisk bildekvalitet, helt uten utfordringer med kamerahåndtering. Med 4K60 bildekvalitet, en ny GP1-prosessor, høy-oppløselig bildestabilisering og doblet ytelse gjør det svært enkelt å ta fantastiske videoer. Med avansert stemmekontroll, et vanntett design og QuickStories-videoer er GoPro HERO6 det beste kameraet for de beste øyeblikkene i livet.
4 379
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
 • 4K UHD/60 fps video
 • 12 megapikslers sensor, støtte for HDR-foto
 • Vanntett ned til 10 m
Les mer om GoPro Hero 6 Black actionkamera
 GoPro HERO6 Black

GP1 – Ett nytt nivå for kameraprosessorer

Et avansert actionkamera trenger en avansert prosessor. Den nye GP1-chippen har dobbelt så rask ytelse sammenliknet med HERO5 Black-kameraet. En kraftigere 4K bildebehandling og mer strømlinjeformet bruk gjør HERO6 actionkamera enkelt og raskt å bruke.

 GoPro HERO6 Black

Uten ekstra beskyttelse

Ta steget ut i dypet uten å bekymre deg for vannet. GoPro HERO6 er vanntett ned til 10 meter, og lar der bevege deg fritt fra land til vann uten å tenke på å måtte sette på ekstra beskyttende etuier.

 GoPro HERO6 Black

Avansert bildestabilisering og støyreduksjon

Fang de beste opplevelsene med sylskarp bildekvalitet og krystallklar lyd. Avansert støyreduksjon og forbedret digital bildestabilisering minimerer bevegelser i bilde som er forårsaket av vibrasjoner og du slipper lyden av vinden i det du suser gjennom landskapet.

 GoPro HERO6 Black


Lys opp i mørket

Med Auto Low Light-funksjonen på GoPro HERO6 Black kameraet registreres lysforholdene og justerer innstilingene etter forholdene. Dette sørger for at du kan ta film med skarpe og klare bilder, selv i mørke omgivelser.

 GoPro HERO6 Black

QuikStories

Film og del – HERO6 QuickStories tar seg av resten. Med QuickStories kan du enkelt og raskt dele opplevelsene dine med andre. Når du lagrer videoene dine sender GoPro de automatisk til smarttelefonen din. QuickStories lager en utrolig video fylt med musikk og stilige effekter. Disse filmene kan enkelt deles i sosiale medier.

 GoPro HERO6 Black

Touch Zoom

Med praktisk ett-trykks zoom er GoPro HERO6 enda enklere å bruke. Trykk på ønsket mål på skjermen og kameraet zoomer automatisk inn. Touch-zoom i kombinasjon med en-knapps kontroll gir deg et kamera som er enkelt og intuitivt å bruke når adrenalinet er på topp.

 GoPro HERO6 Black

Stemmekontroll

Med begge hendene på sykkelstyret eller med et fast grep i fjellveggen? Null stress – GoPro HERO 6 Black kan fint styres av stemmen din. Den nye, utvidede stemmekontrollen er mer allsidig og lar deg fint bruke kameraet slik du ønsker, uten å bruke hendene.

 GoPro HERO6 Black


Slo-Mo Pro

Fokuser på de små detaljene i videoene dine med Slo-Mo Pro-funksjonen. Sett ned tempoet og gå inn i detaljene for å se hver minste detalj av de heftigste opplevelsene. Slo-Mo Pro ødelegger ikke kvaliteten og kan lagres med 4K kvalitet med 60fps eller 1080p med utrolige 240 fps.

4 379
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
 • 4K UHD/60 fps video
 • 12 megapikslers sensor, støtte for HDR-foto
 • Vanntett ned til 10 m
Les mer om GoPro Hero 6 Black actionkamera
 GoPro HERO6 Black

En GoPro for alle

Uansett hvilke utfordringer du søker og i hvilken del av eventyrskalaen du befinner deg vil du finne både nytte og underholdning med GoPro. Familiens sykkeltur eller en søndagskveld i kajakk vil gjøre seg ypperlig i en timelapse, mens de mer utfordrende terrengturene og strikkhopp vil imponere og sjokkere. Velg mellom et hav av ekstrautstyr og gode løsninger som alle vil gjøre opplevelsen sterkere, større og nærmere.

Kjøp GoPro tilbehør her:

Ingen produkter er tilgjenglig

Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
 • Kompakt kameraskaft
 • Foldbar arm og stativ
 • Passer alle GoPro kameraer
  
 
 
 • 12 stk innlegg til ditt GoPro-kamera
 • Forhindre dugg i kalde og fuktige miljøer
 • Kan brukes i opptil 4 timer
  
 
GoPro Battery BacPac 3.0
GOPROBABPCND
GoPro Battery BacPac 3.0
597
 
 
 • Battery BacPac
 • For GoPro Hero 4, 3+, 3
 • Skeleton Backdoor
  
 
GoPro Ball Joint Buckle GoPro Ball Joint Buckle
GOPROBALLJTB
GoPro Ball Joint Buckle
369
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (5+)  
 • 360-grader rotasjon
 • Innebygd lukkemekanisme
 • Til alle GoPro-kameraer
  
 
Loading

Sist oppdatert: 11.07.2018 13:07:16