Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

God of War - Kontroller raseriet

Tre inn i det ukjente. God of War forteller den klassiske historien fra en ny synsvinkel. Bli med Kratos på den farefulle ferden gjennom en verden full av monstre og kaos, for å beskytte og lære opp sønnen hans. Nyt de mørke, men vakre landskapene, med fjell og nordlige skoger, mens veien tar deg til grufullheter fra fortiden. God of War er kun tilgjengelig på PS4.
549
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
Les mer om God of War (PS4)

En farlig ny æra

Historien gjenfortelles på en overraskende ny måte som kombinerer alle kjerneelementene i serien - et tilfredsstillende kampsystem, et landskap som tar pusten fra deg, og en kraftig historie - på en ny og imponerende måte.

God of War
God of War

En modig ny historie

Kratos får en uventet mulighet til å lære å mestre raseriet som lenge har vært hans definerende trekk. For å lære opp og beskytte sønnen sin, som er fast bestemt på å oppnå farens respekt, begynner Kratos å stille spørsmål ved sitt dystre opphav og prøve å gjøre opp for tidligere grufullheter.

En mørkere verden

Fortellingen finner sted i de ville skogene, fjellene og områdene fra norrøn mytologi. Er du klar for å tre inn i et ukjent, mørkt og farlig land, fullt av nye skapninger, monstre og guder?

God of War
God of War

Nådeløse fysiske kamper

Et nærgående kamera plassert over skulderen bringer deg nærmere der det skjer. Kampen er tett, hektisk og nådeløs. Kratos' mektige magiske øks er både et brutalt våpen og et allsidig verktøy for å utforske verden. Vær på vakt, alltid.

Les mer om Elkjøps produkter: