Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Samsung Galaxy S8 og S8+
Vinn BMW i3 og Gear S3
Samsung Galaxy S8 og S8+

Samsung Galaxy S8 og S8+

Sett spørsmålstegn ved hva en smarttelefon er - og ta godt imot nye Samsung Galaxy S8 og S8+. Telefonene er utstyrt med en infinity-skjerm og vil føles som grenseløs. Skjermen har også integrerte knapper som gir deg en enda større sømløs og fullendt brukeropplevelse, enten du ser film, spiller eller surfer på nett. På kamerafronten bruker Galaxy S8 avansert teknologi, slik at du kan ta fantastiske bilder, selv under dårlige lysforhold. Galaxy S8 og S8+ flytter ikke bare grenser for hva som er normalt for smarttelefoner - grensene viskes ut helt.
Galaxy S8 og S8+
Galaxy S8 og S8+ har en skjerm som føles uendelig

En skjerm som føles uendelig

Samsung tar sine nye smarttelefoner til et nytt nivå med deres nye infinity-skjerm. Infinity-skjermen får kantene til å nærmest forsvinne slik at skjermen føles uendelig.

Den smale 5,8”skjermen på S8 og 6,2” skjermen på S8+ flytter grensene for en god brukeropplevelse. Telefonens design er også tilpasset spesielt for å kunne navigeres med en hand.

Ditt liv i fokus med kameraet på Galaxy S8 og S8+

Ditt liv i fokus

Trenger du et kamera som raskt og enkelt tar skarpe bilder? Da er Samsung Galaxy S8 og S8+ perfekt for deg. Frontkameraet har hele 8 megapiksler og ved hjelp av en avansert kamerateknologi, der hver piksel har to separate fotodioder kan telefonens hovedkamera på 12 megapiksler ta utrolig skarpe bilder. Denne teknologi i kombinasjon med en større lysfølsomhet gjør at du kan ta fantastiske bilder uansett tid på døgnet.

Galaxy S8 og S8+
Galaxy S8 og S8+ tar deg med inn i en annen verden

Tar deg med inn i en annen verden

Virtuel Reality er endelig kommet for å bli og brukes til mange ulike ting. Galaxy S8 og S8+ fungerer perfekt sammen med Gear VR (selges separat) og gir deg uendelige muligheter.

Kanskje kunne du tenke deg å bruke Gear VR i forretninger og kjøre magiske VR-presentasjoner, eller livestreame fra arrangementer for en helt ny brukeropplevelse.

VR kan selvfølgelig også brukes til annen underholdning, som film og spill.

Galaxy S8 og S8+ beskytter ditt nordiske digitale liv

Beskytt ditt digitale liv med et enkelt blikk

Vær trygg på at dine dokumenter og personlige opplysninger er låst bak S8 og S8+ sin fingeravtrykksscanner og nå også en irisscanner, som sies å være 200 ganger sikrere enn den vanlige fingeravtrykkscannere.

Tåler vann

Med en IP68-klassifisering, kan S8 og S8+ tåle å bli senket ned i vann til 1,5 meters dybde i hele 20 minutter. Dermed kan du bruke telefonen akkurat når og hvor du vil.

Galaxy S8 og S8+

Elkjøp er mer enn elektronikk

Vi jobber knallhardt for å være førstevalget ditt innen elektronikk, men det skal ikke bare handle om pris og produkt: Det skal handle om tillit. For oss handler det ikke bare om det som skjer før salget, men også om det som skjer etterpå. Elkjøp handler om mer enn elektronikk, det handler om deg.

Ubegrenset lagring for data med Elkjøp Cloud

Ubegrenset lagring for data med Elkjøp Cloud

Ta vare på viktige filer, personlige data og uerstattelige minner! Med Elkjøp Cloud får du online lagringsplass og kontinuerlig sikkerhetskopiering på nett. Alt skjer automatisk og du kan enkelt dele innholdet med andre uansett hvor du befinner deg.

Finn et deksel til din Galaxy S8 eller S8+

Sist oppdatert: 28.11.2017 12:16:12