Benytt Klikk&Hent i ditt nærmeste varehus for å få julegavene i tide! Les mer her>> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
FIFA 18
FIFA 18
FIFA 18
FIFA 18

FIFA 18

Drives av Frostbite – forsterkes av Ronaldo

FIFA 18 er utviklet med fokus på detaljer som verdsettes av fotballelskere. Spillmotoren Frostbite og et helt nytt animasjonssystem som er utviklet i samarbeid med Cristiano Ronaldo gir alle FIFA-elskere en enda mer intensiv, sosial og autentisk opplevelse der grensen mellom spill og virkelighet er mindre enn noensinne.

Fokus på detaljer

FIFA 18 kommer med bevegelsesteknologi basert på ekte spillere. Ronaldos velkjente spurt, Sterlings unike vendinger og Robbens snodige armbevegelser er bare noen av særtrekkene du vil dra kjensel på i FIFA 18. Nye bevegelses- og avslutningsanimasjoner gjør skudd og headinger mer autentisk. Det helt nye innleggssystemet deg nok av alternativer når du skal slå inn og finne den mest målfarlige spilleren i boksen. For første gang noensinne er det spillernes faktiske størrelse, egenskaper og bevegelser som avgjør hvordan de opptrer i spillet, slik at du får oppleve stjernene mest mulig slik de er i virkeligheten.
FIFA 18 - fokus på detaljer

The Journey: Hunter Returns

Suksessen Alex Hunter er tilbake! Etter å ha slått gjennom i sin første sesong i Premier League, er Alex Hunter på alles lepper. Neste sesong venter, og ryktene sier at han skal bytte klubb. Cristiano Ronaldo er bare en av mange fotballstjerner og nye karakterer som er med i stjernespekkede: THE JOURNEY - HUNTER VENDER TILBAKE.

Kjøp FIFA 18 på Elkjøp!

Ingen produkter er tilgjenglig

FIFA 18 (PS4)
PS4FIFA18
FIFA 18 (PS4)
179
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
  
 
FIFA 18 (XOne)
XONEFIFA18
FIFA 18 (XOne)
149
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
  
 
Sammenlign
Utsolgt på nettlager
Utgått produkt 
  • Slankere, lettere design
  • HDR-støtte, 1 TB HDD
  • FIFA 18 standard edition
  
 

Sist oppdatert: 11.07.2018 14:17:49