Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
FIFA 18

FIFA 18

Drives av Frostbite – forsterkes av Ronaldo

FIFA 18 er utviklet med fokus på detaljer som verdsettes av fotballelskere. Spillmotoren Frostbite og et helt nytt animasjonssystem som er utviklet i samarbeid med Cristiano Ronaldo gir alle FIFA-elskere en enda mer intensiv, sosial og autentisk opplevelse der grensen mellom spill og virkelighet er mindre enn noensinne.

Fokus på detaljer

FIFA 18 kommer med bevegelsesteknologi basert på ekte spillere. Ronaldos velkjente spurt, Sterlings unike vendinger og Robbens snodige armbevegelser er bare noen av særtrekkene du vil dra kjensel på i FIFA 18. Nye bevegelses- og avslutningsanimasjoner gjør skudd og headinger mer autentisk. Det helt nye innleggssystemet deg nok av alternativer når du skal slå inn og finne den mest målfarlige spilleren i boksen. For første gang noensinne er det spillernes faktiske størrelse, egenskaper og bevegelser som avgjør hvordan de opptrer i spillet, slik at du får oppleve stjernene mest mulig slik de er i virkeligheten.
FIFA 18 - fokus på detaljer

The Journey: Hunter Returns

Suksessen Alex Hunter er tilbake! Etter å ha slått gjennom i sin første sesong i Premier League, er Alex Hunter på alles lepper. Neste sesong venter, og ryktene sier at han skal bytte klubb. Cristiano Ronaldo er bare en av mange fotballstjerner og nye karakterer som er med i stjernespekkede: THE JOURNEY - HUNTER VENDER TILBAKE.
Gratis FIFA 18 World Cup oppdatering

Få en gratis 2018 FIFA World Cup-oppdatering

Marker 2018 FIFA World Cup med spennende innhold og autentiske opplevelser, inkludert offisielle lag, sett, skilter, baller og det kjente turneringstrofeet. Denne gratisoppdateringen gir deg en ordentlig følelse av verdens største turnering, inkludert de 12 ulike arenaene i Russland. Velg en av de 32 kvalifiserte nasjonene og spill deg gjennom den virkelighetsnære turneringsstrukturen, fra gruppespill til finale i Moskva. Du kan spille deg gjennom World Cup eller prøve den oppdaterte Fifa World Cup Ultimate Team-opplevelsen, her er det noe for alle Fifa-spillere.

Den nedlastbare oppdateringen finnes for PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch fra og med 29. mai 2018.

Sist oppdatert: 25.09.2017 09:23:56