Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Forhåndsbestill din Deluxe-pakke i dag!

Deluxe Edition

  • 20 FIFA Ultimate Team-jumbo gullpakker (premium). 1 per uke i løpet av 20 uker
  • 1 FUT-lånespillere fra ukens lag under 3 kamper. Opptil 1 per uke i 20 uker
  • 1 FUT-lånespiller under 8 kamper. Få Hazard, Martial, Reus eller Rodriguez
  • Special Edition FUT-matchstall
Forhåndsbestill idag!

Standard Edition

  • 5 FUT-draft brikker. 1 per uke under 5 uker
  • 1 FUT-lånespiller under 8 kamper. Få Hazard, Martial, Reus eller Rodriguez
  • Special Edition FUT-matchstall

FIFA 17 - Framtidens fotball er her

I høst kommer en fantastisk nyhet for alle fotballelskere over hele verden. Med den nye spillmotoren Frostbite og en rekke forbedrete funksjoner vil FIFA 17 gi deg en spillopplevelse utenom det vanlige.

Prøv en fotballspillers liv

Har du noen gang lurt på hvordan det er å være en profesjonell fotballspiller? Takket være spillmodusen” The Journey” gir FIFA 17 deg nå for første gang muligheten til å oppleve dette. Som det unge stjerneskuddet Alex Hunter får du på en virkelighetsnær måte oppleve den tøffe virkeligheten i Premier League, både på og utenfor banen. Det er dine presentasjoner og valg som avgjør Alex Hunters karriere og hvordan han kommer til å gjøre det. Er du en lite egoistisk spiller som gjør alt for lagkameratene dine? Eller er du en egoistisk stjerne som setter dine behov foran lagets? I "The Journey" er det du som bestemmer.

Ta full kontroll over spillet

FIFA 17 har revolusjonert spillernes tankemønster og hvordan man beveger seg på banen. Dette gir en autentisk spillopplevelse og enda større kontroll over hva som skjer på banen. Aktiv spillintelligens, en totalforvandling av spillernes fysiske interaksjon og flere innovasjoner i de faste situasjonene er noen av mange nyheter. Takket være de utvidede alternativene i det offensive spillet finnes det også flere nye måter for spillerne og både skape sjanser og hindre.

Spill som Marco Reus i FIFA 17

FIFA Ultimate Team Champions – Slå kompisene dine

FUT Champions er den helt nye måten å konkurrere på i FIFA 17. Hver uke kan du kvalifisere deg til Weekend League og konkurrere om ulike belønninger i spillet. Får du gode resultater vil det syns på listene og dermed også på belønningene. Kanskje blir du den beste i vennegjengen?

Spillerne er mer detaljerte takket være Frostbite

Ny spillmotor gir autentiske følelser

For første gang drives FIFA 17 av Frostbite. Spillmotoren er en av de ledende i bransjen og leverer en helt utrolig virkelighetsnær opplevelse, fantastisk grafikk og autentisk action. Frostbite gir spillerne og fotballverden en spillopplevelse av uante dimensjoner på PC såvel som Xbox og PlayStation.

Les mer om våre produkter her:

Sist oppdatert: 29.08.2016 11:16:51