Bestill før 18. desember for å få julegavene i tide! Les mer her>> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Få en god hårdag med våre hårprodukter

Få en god hårdag med våre produkter
Våre hårprodukter sikrer at du alltid får en god hårdag. Uansett om du er ute etter flotte Hollywood-krøller, stilrene hårlokker, eller myke bølger, har vi produkene som fikser frisyren. Se vårt store utvalg og finn produkter som passer til akuratt dine behov.

Luksuriøse krøller

Enten du vil forgylle hverdagen eller du vil se bra ut på en fest, er krøller et sikkert valg. En krølltang forbindes naturligvis med krøller, men husk at du også kan lage krøller med en rettetang. Det eneste som trengs, er en rettetang og litt øvelse.

Luksuriøse krøller

Krøller med krølltang og rettetang

- Se et utvalg av produktene vi anbefaler for å enkelt få fine krøller

Helt rett hår

Less is more! Ikke undervurder klassisk rett hår. Med riktige produkter kan du få en frisyre til alle anledninger. En god rettetang kan rette ut selv de mest standhaftige krøllene. Ønsker du litt mer volum, anbefaler vi en god hårføner i stedet for en rettetang. En hårføner med AC-motor gir absolutt det beste resultatet. Derfor brukes hårfønere med AC-motor også på hårsalonger. Prøv deg frem og se hva som passer deg best.

Rett hår

Rett hår med rettetang og hårføner

Se produktene vi anbefaler for å få fint og rett hår:

Myke bølger

Vil du ikke ha så mye krøller, men heller ikke helt rett hår? Myke bølger er en perfekt løsning. Bølgene kan lages med visse rettetenger eller jern, som er designet for større bølger. Du kan også bruke stylere til å få volum og bølger i håret - jo større diameter på styleren, jo større bølger kan du lage. Vi har produktene du trenger for å forme bølger som du ønsker dem.

Myke bølger

Ikke glem tilbehøret!

Fiks håret med varmebeskyttende spray, eller tilføy litt ekstra glans med en praktisk glansspray. Videre kan du bruke vårt tilbehør som for eksempel hårspenner eller børster håret til en fin frisyre.

Tilbehør for hår

Se alle våre hårprodukter:

Sist oppdatert: 21.01.2016 11:26:15