Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Bilde av Epoq-kjøkken

Oppfyll kjøkkendrømmen med Epoq

Det finnes verken standardliv eller standarddrømmer. Alle kjøkken har sine utfordringer og muligheter. Vi hjelper deg med å skap kjøkkenet du drømmer om uansett behov. Følg disse trinnene. 1, 2, 3 – enklere blir det ikke.
Bilde av håndtak, blandingsbatteri og skuff

1. Design – hvordan skal kjøkkenet ditt se ut?

Start med å planlegge hvordan kjøkkenet ditt skal se ut. Hvor alt skal være plassert, hvordan du vil ha skap og skuffer organisert, om hvitevarene skal være integrert eller ikke, og hvilken stil du vil ha på kjøkkenet. Ta gjerne med deg inspirasjonsbilder, alle mål og en ønskeliste til butikken.

Å innrede kjøkkenet med materialer, former og farger du liker, er noe av det morsomste ved oppussingen. Alt fra blandebatteriet med rett form og funksjon til det stilige håndtaket på bestikkskuffen bidrar til helhetsinntrykket.

Les hvordan du får et unikt kjøkken.

Få gode råd til kjøkkenplanlegging av en kjøkkenkonsulent.

Her finner du fronter, benkeplater, oppvaskkummer, blandebatterier, håndtak og knotter til å kle ditt nye kjøkken med.

Bilde av integrert ovn

2. Utstyr – hvilke behov har du?

Nå er det tid for å fylle på med alle funksjoner kjøkkenet skal ha. Hvitevarer, komfyr, ovn, ventilator og mye mer. Evaluer gjerne ditt nåværende kjøkken først. Hva er du fornøyd med og vil gjerne beholde? Hva ønsker du å forandre, og hva slags smarte produkter vil du ha på ditt nye kjøkken?

Alle familier er ulike. Fembarnsfamilien kan spare verdifull tid på å ha to vaskemaskiner, mens foodien drømmer om en dampovn. Travle småbarnsforeldre investerer gjerne i et smart kjøleskap for å effektivisere matinnkjøpene. Og selv aleneboende kan ha behov for en kjempefrys hvis baking er den store hobbyen. Hva er nettopp dine behov? Å velge hvitevarer handler om mye mer enn design og prislapp. Valget av hvitevarer betyr investeringer for hele familien i form av tid og energi.

Få hjelp med å velge riktige hvitevarer.

Les om familien som blant annet valgte å få to oppvaskmaskiner i Epoq-kjøkkenet sitt.

Bilde av smarte Epoq-løsninger

3. Detaljer – hva gjør kjøkkenet ditt perfekt?

Til slutt må du tenke på detaljene som gir kjøkkenet ditt det lille ekstra og gjør det skreddersydd dine behov. Den siste tiden har det kommet mange smarte og funksjonelle løsninger på hvordan du kan innrede skap og skuffer slik at du både får orden og oversikt over tingene dine. Spør kjøkkenkonsulenten om alle mulighetene som fins, eller se Epoqs utvalg av funksjonelle løsninger. Oppdater kjøkkenlivet, du også!

Les mer om praktisk innredning av skap og skuffer til kjøkkenfornyelsen.

Les om familien som blant annet valgte å få to oppvaskmaskiner i Epoq-kjøkkenet sitt.

Pil med teksten: Gå til Epoq forside

Les mer om våre produkter: