COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Et sort hyttekjøkken

Hyttekjøkken – tre perfekte stiler

Er tiden inne for å gi hyttekjøkkenet en liten oppfriskning? Det finnes mange muligheter når det kommer til valg av farger, stiltyper og materialer. Vi hjelper deg å velge riktig stil til hytta.

Minimalistisk stil

Et kjøkken med Epoq Trend Black & Walnut fronter

Innovative løsninger og spennende materialbruk beskriver en moderne stil. Husk at «less is more». Inspirasjonen er hentet fra japansk design, med rene linjer og overflater, og beskjeden bruk av farger.

Et minimalistisk moderne kjøkken gir en ryddig hytte, siden små gjenstander og detaljer er ryddet bak smarte oppbevaringsløsninger.

Funksjoner som håndtak er integrert i designet, komposisjonen i løsningen er ofte inspirert av geometriske former, og kjøkkenet får være et designelement i seg selv.

Kombiner en benkeplate som går ton- i- ton med fronten, og du har virkelig fått et wow kjøkken. Benkeplatetyper som Quartz Carrara, akryl eller keramikk er med på å sette et eksklusivt preg

Praktisk oppbevaring i skuff

Frontvalg


- Velg slette lakkerte eller høyglansede fronter i nøytrale farger.


- Velg klare farger.


- Våre fronter Edge, Trend og Integra passer godt for å få denne stilen.


- Materialer som valnøtt og ask gir et ekstra eksklusivt uttrykk.


Landlig stil

Landlig kjøkken med hvite fronter

Mange, velvalgte detaljer er typisk for den landlige stilen. Kjøkkenfronter og lister med utskjæringer, eller håndtak med forseggjorte detaljer fungerer som utsmykninger på kjøkkenet.

Velg gjerne møbler med avrundede former, og tillatt deg selv litt mer pynt og gjenstander på benken - det fremhever nemlig stilen du er ute etter, og lar deg beholde hyttas personlige preg.

Om du ønsker en mer tidsriktig landlig stil, kan du enkelt velge moderne elementer, som vil gi kjøkkenet ditt et renere design. Benkeplater i stein eller behandlet massivt tre forsterker uttrykket. Kompositt og laminat er rimeligere alternativer.
Prikken over i en er detaljer som blandebatteri, knotter og håndtak i klassisk krom og evigvarende design.

Våre populære profilerte fronter Fasett og Heritage finnes i nøytrale og dempede farger.

Smart strømuttak som åpnes med en twist

Frontvalg


- Klassisk for den landlige stilen er at frontene er profilerte.


- Våre populære fronter Fasett og Heritage passer perfekt.


- Bruk dempende farger som klassisk hvit, lys grå. Og i det siste har mørk blå blitt mer vanlig.
Nordisk stil

Epoq Shaker White kjøkken

Et nøkkelord for nordisk stil er rene linjer med enkle og elegante detaljer. En gjennomført nordisk stil har kun ting på benken som har en viktig funksjon, eller som forsterker stilen. 

Smart oppbevaring og integrerte løsninger er viktig for å kunne holde orden og for å utnytte plassen godt. Og tenk enkelthet når du møblerer og dekorerer.

Bruk av lyse tresorter og veggfarger i en lys base har lenge vært et kjennetegn for denne stilen, men husk at en kontrastfarge som sort vil forsterke helheten.

Er du mer på jakt etter den mer industrielle nordiske stilen med mer rustikt uttrykk, lek deg med organiske materialer, eller test ut skiferimitasjon i kompaktlaminat.

Frontvalg


- Kjøkkenfrontene Shaker og Edge er riktig modell å gå for om du ønsker den nordiske stilen.


- Shaker finner i hvitvasket eik, hvit og grå.


- Edge finnes med trestruktur i sort og valnøtt.
Nyttige tips

• Fremskaff alle mål av kjøkken eller aller helst en plantegning med inntegnede vinduer og dører.

• Vi trenger informasjon om: Har hytta skråtak? Er det bærebjelker vi må ta hensyn til når vi tegner kjøkkenet? Må man ta hensyn til pipe eller brannmur/ovn?

• Hvor går rør og elektrisitet – kan det flyttes?

• Undersøk hva slags vannavløp du har, om det er en varmtvannstank du ønsker å skjule eller man må jobbe seg rundt.

• Undersøk hvilke el- og strømuttak, samt hvilken kapasitet du har på hytta.

• Ta bilder av eksisterende kjøkken.

• Våre kjøkkenselgere hjelper deg med å velge hvitevarer. Her kan du se et utvalg hvitevarer som passer til ulike type hytter.

Bestill hjemme, få kjøkkenet levert på hytta

Tegnetime, planlegging og bestilling kan gjøres i din lokale Elkjøp-butikk eller i butikken som ligger nærmest hytta di. Uansett hvor du velger å bestille, kan du få kjøkkenet levert på hytta.

Leveringstiden er på 2-8 uker, og Epoq leverer overalt i fastlands-Norge. Om hytta ligger på en øy uten fastlandsforbindelse leverer vi til nærmeste fastlandskai. Har du behov for kjapp levering utover leveringstiden nevnt over, anbefaler vi deg å ta en prat med en kjøkkenspesialist i din lokale butikk.

Pil med teksten: Gå til Epoq forside
Dela upp betalningen