Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 Skap kontoroasen du alltid har drømt om

Skap kontorplassen du alltid har drømt om

Har du endelig fått plass nok hjemme til å innrede et eget arbeidsrom eller fått ansvar for hele kontorlandskapet på jobben? Med tilhørende kantine? Uansett hva som er tilfelle er det mye som skal på plass og vi gir deg oversikt over de delene som er relevant for deg.
Linking

De viktigste innkjøpene til ditt kontor

Uansett om du skal innrede hjemmekontoret eller har ansvar for et helt kontorlandskap finnes det garantert et behov for mer enn en arbeidspult. Det kan være lurt å gjøre litt research og bestemme seg for riktig retning før man handler noe slik at man vet at det er et godt valg når alt er ferdig.

Linking

Forbedre arbeidsmiljøet

En arbeidsplass med funksjonelle løsninger og god atmosfære øker både trivselsnivået, kreativiteten og sikkerheten. Små ting som kan virke som detaljer kan påvirke din arbeidsinnsats og firmaets resultater og fremgang.

Linking

Et lunchmiljø for trivsel

Arbeidsplassens hjerte er som regel kantinen- stedet man møtes for pusterom, en matbit og den gode samtalen. Enten kantinen er stor eller kun en liten kjøkkenkrok vil du finne all inspirasjonen du ønsker.

Linking

Presentasjoner på toppnivå

Få enda mer ut av de flotteste presentasjonene med det riktige utstyret. Alt fra høyttalere og god lyd til projektor og skjerm spiller en rolle når man skal få maksimalt ut av presentasjoner og foredrag- uansett størrelse.

Sist oppdatert: 10.10.2016 12:43:05