Bestill julegaver på nett innen søndag 16. desember (postnr. 9000 - 9999 før 14. desember) Les mer >> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Elkjøp Fotoservice - ferieminner på sitt beste

Sommeren er her og det er tid for feriebilder. De beste minnene fortjener å bli printet i den beste kvaliteten. Med Elkjøps Fotoservice kan du enkelt printe ut et bilde for å henge på veggen eller lage ditt helt eget fotoalbum, som på din måte oppsummerer hele ferien fra ende til annen. Del øyeblikkene med andre enten du har reist på eventyr i et fremmed land, kost deg på stranden, slappet av på hytta eller simpelt en nytt en soldag i parken er smarttelefonen eller kameraet ditt sikkert fylt med flotte minner. Du kan også lage flotte invitasjoner, takkekort til alle typer anledninger. I tillegg til bildeutskift kan du også fremkalle dine bilder og samle dem i et flott fotoalbum, bruk de beste bildene til å skape din egen veggdekor eller skap en vakker CEWE FOTOBOK med alle de beste øyeblikkene fra ferien. Du kan også inkludere videoklipp i fotoboken.

Ta vare på minnene

La ferien vare for alltid

Sommer, sol, beroligende bølger og all tid i verden - sommerferien er herlig og en flott tid til å slappe av på og samle energi etter de kalde vintermånedene. Det er i tider som dette at du bør spille inn film og se dem på regndagene. Med Elkjøp Fotoservice kan du enkelt fremkalle alle dine bilder. Enten du foretrekker standardformat eller et mer luksuriøst format kan du alltid være sikker på at bildene fremkalles i høy kvalitet.Sommerminner i bevegelse

Få det meste ut av sommerferien og skap en CEWE FOTOBOK for å bevare alle dine minneverdige ferieøyeblikk. Du kan velge mellom 9 ulike formater, hvor de beste bildene kan få et imponerende, design med XXL Panorama eller en fotobok med et mindre og enklere design i Mini-format som er enkelt å ta med overalt, eller helt enkelt en fotobok i mellomstort format. Det finnes flere typer bindinger og flere typer papir i høy kvalitet for at du skal kunne lage en CEWE FOTOBOK etter dine egne preferanser.

 

En flott funksjon er muligheten til å inkludere videoklipp når du skaper ditt helt egne fotoalbum. Videoene legges til som QR-koder som kan skannes med smarttelefonen eller nettbrettet for avspilling. Med denne funksjonen gjør CEWE FOTOBOK det mulig å ta vare på og gjenoppleve de aller beste ferieminnene.For å gjøre det enklere å være kreativ kan du laste ned den prisvinnende appen CEWE FOTOBOK til din Android- eller iOS-enhet og bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å skape fotoprodukter. Skap din egen CEWE FOTOBOK mens du slapper av på sofaen og så fort du er klar kan du bestille den hjem.

Husk at hvis du ikke skulle være helt fornøyd med sluttresultatet gir vi deg et nytt forsøk eller pengene tilbake.

Ta med ferien til stua

Gi stua et preg av sommer og sol. Med tjenesten plakater og fotolerreter fra Elkjøp Fotoservice kan du skape din egen veggdekor. Skreddersy dekorasjonen i et format som passer ditt hjem med millimeter-presisjon og skap den akkurat som du vil ha den. Hvis du ikke klarer å velge ut ett favorittbilde kan du bruke flere og lage en collage, og ønsker du å gi dekoren et mer personlig preg så kan du skape en flerpanelsdekorasjon. Ønsker du noe eksklusivt kan du velge et fotolerret for et forstørret bilde på en akryl- eller aluminiumsplate eller velge galleriutskrift hvis du virkelig vil slå på stortrommen. Du får flere muligheter til å bevare ferieminnene.

Når du skaper din personlige veggdekorasjon fra Elkjøp Fotoservice har du 100 % fornøydgaranti.  Vi ønsker at du er fornøyd med resultatet og derfor gir vi deg et nytt forsøk eller pengene tilbake hvis du ikke er hundre prosent fornøyd med resultatet.

 


Besøk Elkjøp Fotoservice og få det meste ut av dine feriebilder i dag!