Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Elkjøp - et norsk elektronikkeventyr

Vi er stolte av at Elkjøp er et norsk elektronikkeventyr som startet i 1962. Den gangen gikk 33 frivillige handlere sammen. I dag har Elkjøp datterselskaper over hele Norden, og totalt er vi 10 000 engasjerte sjeler som jobber for å ha klodens gladeste kunder. I Norge teller vi rundt 2500 elkjøpere, fordelt på 120 butikker over hele landet.

Suksessen skyldes fortsatt mye av det samme som i Elkjøps første dager: Vi brenner for det vi gjør, jobber knallhardt og har det utrolig gøy på jobb! Vi tror på at engasjerte medarbeidere gir en bedre handleopplevelse og glade kunder.

Rundt halvparten av Elkjøp Norges butikker eies og drives av frittstående handlere, resten av Elkjøp Norge as. Vi har også konseptbutikkene Elkjøp Phonehouse, som du finner på kjøpesentre og i større handlegater i en rekke norske byer.

Vi er en del av Elkjøp Nordic as, med 400 varehus over hele Norden. I Sverige og Danmark heter vi Elgiganten, i Finland Gigantti, vi har Elko på Island, Elding på Færøyene og Pissifik på Grønland.

I regnskapsåret 2015/16 (01.05.2015 - 30.04.2016) omsatte konsernet for NOK 33,1 milliarder med et driftsresultat på NOK 1.019 millioner kroner. Elkjøp Nordic as eies av britiske Dixons Carphone.