Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Infoskjerm

Digital signage, infoskjermer og digitale skjermløsninger, det er mange navn, men hensikten er den samme: å kommunisere ut et budskap. Statiske papirplakater er en gammeldags, kostbar og ineffektiv måte å kommunisere på. Med en skjerm kan ditt budskap enkelt løftes til et nytt nivå og du sikrer deg oppmerksomheten du ønsker.
  • For små og store bedrifter
  • Passer de fleste behov - fra det aller enkleste til det mer avanserte
  • En eller flere skjermer
  • Enkel publisering

Et dynamisk budskap forsterker besøksopplevelsen og påvirker publikum i riktig retning. Det er tydelig, synlig og i tillegg har det en underholdningsverdi. Det er også enklere og mindre kostbart enn du tror!

Publiser og tidsstyr innhold ned på minuttet uken igjennom. Løsningen støtter visning av film, bilder, pdf og websider og publisering er svært enkelt via en webside - eller enda enklere ved hjelp av en utvidelse (plugin) til PowerPoint. Uansett hvordan du velger å publisere er ditt innhold publisert og oppdatert på få sekunder.  

Infoskjermløsningen vi tilbyr krever minimalt med utstyr fordi den kan integreres direkte i skjermen. Har du alt en skjerm du ønsker å benytte kan du enkelt benytte en liten avspiller som kobles direkte i HDMI-inngangen på skjermen. Er dere flere personer som ønsker å publisere innhold? Ingen problem. Systemet støtter flere brukere og tilgang kan styres slik at en persons publiseringsrettigheter begrenses til det mest nødvendige.

Hvordan kan din bedrift dra nytte av en infoskjerm?
  • Varehandel: Få kundens oppmerksomhet ved å presentere produkter og tjenester på storskjerm.
  • Serveringssteder: Lei av gamle håndskrevne menytavler? Publiser menyen på en skjerm som garantert vil friste dine kunder enda mer.
  • Personalrom: Hvem har bursdag, hvem er nyansatt, resultat mot budsjett, når er neste personalmøte?
  • Skole og barnehage: Huskeliste og timeplan for elever, informasjon til foreldre som henter i barnehagen.
  • Næringslokaler: Hvem holder til hvor? Dropp dyre skilt som er vanskelig å oppdatere – vis vei med en infoskjerm som oppdateres på sekunder når en bedrift flytter ut.

Kun fantasien setter begrensninger.

Vil du vite mer?
 
Finn ditt nærmeste Elkjøp Bedriftssenter, eller ta kontakt med vårt kundesenter.