Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Star Wars Battlefront II

Opplev de fantastiske Star Wars-flerspillene i alle epoker: forløperen, den klassiske og den nye trilogien. Tilpass og oppgrader heltene, starfighterne eller soldatene med unike evner og vis styrke i romkampen.
Star Wars Battlefront 2
Star Wars

Romkamp i galaktisk skala

Romkampene har blitt utformet for Star Wars™ Battlefront™ II helt fra bunnen av, med særegen håndtering, fantastiske våpen og mange tilpasningsalternativer. Slutt deg til skvadronen din og fly mellom asteroidefelter, til Imperial-flyhavner og ta knekken på enorme moderskip som pilot i legendariske starfighters. De massive luftkampene kan inkludere opptil 24 spillere og 40 skip styrt av AI-en.

Mestre helten din

Ikke bare en ikonisk helt, men din helt. Mestre rollen din med tilpassbar figurprogresjon. Oppgrader evner som er unike for hver helt, soldatklasse og starfighter. Bruk disse evnene til å tilpasse og endre figurens krefter, enten som dødelige aktiv effekter du bruker på motstanderne, hjelpsomme statusøkninger, eller taktiske assistanse, for å motvirke motstandernes trekk på slagmarken.

Spill sammen

Slå deg sammen med en venn i sofaen og spill offline med delt skjerm. Få belønninger, tilpass soldatene og heltene, og ta med deg oppgraderingene når du spiller multiplayer online.

En ny helt, en ny historie

Ta plassen til en elitesoldat og legg ut på et episk eventyr hvor handlingen går over 30 år og tar for seg hendelsene mellom filmene Star Wars™: Return of the Jedi™ og Star Wars™: The Force Awakens™.

Sist oppdatert: 05.12.2017 13:23:39