Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Digital nedlastning - enkelt og raskt

Download pc/mac spil
Nå kan du kjøpe og laste ned digitale produkter direkte fra vår hjemmeside.


Last ned spill og programmer rett inn på datamaskinen - enklere og raskere blir det ikke! Med digital nedlastning vil du alltid ha både spill og programvare (software) tilgjengelig umiddelbart når du måtte ønske. Det eneste du trenger er internettilkobling og PC.
Med nedlastningsfunksjonen gjør vi det enklere for deg å anskaffe varen du ønsker. En annen fordel er at varen alltid er tilgjengelig på varelager. Når du har betalt for- og installert det digitale produktet, eier du det og kan bruke det så mye du ønsker!


Hvordan kjøper og laster jeg ned digitale produkter?


1. Velg varen, deretter trykk på kjøpsknappen og gjennomfør kjøpet.

2. Du kommer deretter til en side som viser din ordrebekreftelse. Der ligger det en lenke til ''Digitale ordre''. Trykk på denne linken og deretter på ''Se nedlastninger''. Du vil også motta en e-post med ordebekreftelse.

3. Når du har trykket på ''Se nedlastninger'' for spillet eller programvaren du skal laste ned, vil det åpnes en PDF eller en programfil hvor du må følge de angitte instruksjonene for installering - så er du ferdig!

Hvor finner jeg mine digitale kjøp?

Logg deg inn, gå inn på ''Min side'', deretter inn på ''Mine digitale ordre''.


Er det spesielle krav for nedlastning av spill og programvare?

For enkelte typer spill kan det stilles spesielle krav til din datamaskin. For programvare er det ingen slike begrensninger.


Trenger jeg tilgang til Internett for å kunne spille?

Du trenger i utgangspunktet kun tilgang til Internett når du laster ned og installerer spillet. Likevel kan noen spill være avhengig av internettilgang for å kunne fungere.


Mitt spill er kjøpt på én PC - kan jeg da spille på en annen PC?

Du kan kjøpe og laste ned spillet på én PC, men bruke det på en annen PC. Det eneste du må forsikre deg om, er at den andre PC-en har de spesifikasjonene som kreves for å kunne kjøre spillet.


Hva skjer hvis jeg laster ned varen, men ikke vil ha produktet?

Fysiske varer kjøpes gjerne med emballasje rundt, og åpnes denne emballasjen kan ikke varen byttes. Med digitale produkter brytes denne emballasjen når du trykker på ''Se ordre'', der du godkjenner avtalevilkårene. Du får derfor ikke byttet varen etter det.


Digitale produkter

Sist oppdatert: 23.02.2016 13:50:35

***aaa