Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Informasjon om Epoq-ordre og korona-viruset

Denne siden vil bli oppdatert

Sist oppdatert: 19.03.2020.

For øyeblikket har vi god kontroll over leveringssituasjonen. Men situasjonen endres hver dag etter hvert som ny informasjon kommer inn og nye restriksjoner innføres. Skoler stenges over hele Europa, og dette kan føre til at flere medarbeidere må være hjemme med barna.

Alle våre samarbeidspartnere har bekreftet at de er godt forberedt for dagens situasjon og driften er i full gang. All kjøkkenproduksjon- og levering går foreløpig som normal. Merk at dette kan endres raskt, da det fremdeles er mye usikkerhet rundt koronaviruset og dets påvirkning på samfunn og produksjon. Vi ber om forståelse for at det er vanskelig å gi en sikker prognose fremover, ettersom situasjonen endres daglig.

Mer informasjon om Covid-19 til våre kunder

Hva gjør du hvis du venter på Epoq-ordren din:

Dersom hele eller deler av ordren din blir forsinket, vil du kontaktes av kundesenteret vårt.

Hvis du har bestilt en håndverker til å hjelpe deg å montere kjøkkenet, gjøre elektrikerarbeid eller endre røropplegg, anbefaler vi at du holder en åpen dialog med dem om eventuelle forsinkelser. Det kan være dere må være fleksible på monteringsdato.

Vi anbefaler også at du ikke demonterer det eksisterende kjøkkenet før det nye har ankommet.

digital tegnetime

Velg mellom videosamtale eller butikkmøte

Vi tilbyr nå å gjennomføre tegnetimer over Microsoft Teams til alle som ønsker det. Du kan da være hjemme og trenger ikke møte i butikk om du ikke ønsker det.

Elkjøp hjelper deg med nytt kjøkken eller vaskerom uansett hvor du vil være. Bestill en tegnetime minst 5 timer før du ønsker timen i din lokale Elkjøp butikk.
Etter at du har bestilt en tegnetime, vil en kjøkkenplanlegger kontakte deg, via telefon. Videre avtaler dere om du vil gjennomføre tegnetimen i butikk eller om du vil ha tegnetimen over en videosamtale. Over en videosamtale vil du få samme rådgivningen og inspirasjonen som du får når du er i en av våre butikker.

For å gjennomføre tegnetimen over videosamtale, trenger du å laste ned Microsoft Teams. Et fint og enkelt program som alle lett kan bruke. Her kan du laste ned Teams fra Microsoft (link til Microsoft sin offisielle side) 

Kontaktinformasjon til vår kundeservice:

Ring på telefon (+47) 21 00 22 07.