Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Call of Duty: Black Ops 4 - kjemp for å overleve

Den enormt populære Call of Duty-serien kommer tilbake til gamingskjermen med Call of Duty®: Black Ops 4, en nyskapende opplevelse bygget for Black Ops-fansen, med flere måter å ha det gøy sammen med vennene dine på enn noensinne. Spillet er endelig her, så gjør deg klar for en skikkelig overlevelseskamp! Kjøp Black Ops 4 hos Elkjøp nå.
Call of Duty: Black Ops 4 med flerspiller-, zombie- og Blackout-modus

Dypere, mer taktisk og mer intens

Call of Duty: Black Ops 4 leverer den dypeste, mest taktiske flerspillopplevelsen noensinne i Black Ops-serien, den største Zombies-opplevelsen fra dag én - med tre ganger så mange oppdrag og en helt ny Battle Royale-inspirert modus som samler karakterer lokasjoner, våpen og utstyr fra hele seiren i en overlevelseskamp hvor alt er lov, i unik Black Ops-stil.

Call of Duty: Black Ops 4 med dyp, taktisk flerspillermodus

Flerspiller

Call of Duty: Black Ops 4s flerspilleropplevelse er mer taktisk og kompleks enn noensinne. Med en virkelighetstro kampopplevelse foregår Black Ops 4 Multiplayer mellom historien i Black Ops 2 og Black Ops 3, og fungerer som en forløper til spillets Specialists og deres bakgrunnshistorier. Multiplayer har blitt oppgradert til et helt nytt nivå, utviklet for å gi deg flere valgmuligheter, belønne flere forskjellige spillestiler og gi en mer intens, konkurransepreget spillopplevelse.

Call of Duty: Black Ops 4 med det største Zombies-tilbudet fra dag én i seriens historie

Zombies

Året 2018 markerer 10-års-jubileet for Call og Duty Zombies, og derfor leverer Black Ops 4 det største Zombies-tilbudet noensinne fra slippdato, med hele tre Zombies-opplevelser. Black Ops 4 Zombies er begynnelsen av en helt ny historie med nye karakterer og en opplevelse du kan finjustere som aldri før, med tilgang til å endre fundamentale regler og systemer i spillopplevelsen.

 Call of Duty: Black Ops 4 med en splitter ny modus i Battle Royale-stil

Blackout

Blackout introduserer en helt ny modus i Battle Royale-stil, spesialtilpasset Black Ops-universet. I Blackout kan flere spillere enn noensinne spille mot hverandre, på det største kartet i Call of Dutys historie - det hele med den velkjente Black Ops kampstilen spillerne er glad i. Modusen har klassiske spillbare karakterer fra tidligere Black Ops-spill og ikoniske områder som Nuketown og Firing Range. Du finner også klassiske Black Ops-våpen og utstyr gjemt på forskjellige steder rundt om på kartet.

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: