Bestill før 18. desember for å få julegavene i tide! Les mer her>> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
ASKO

Clean Secrets

Ny generasjon av vaskemaskiner og tørketromler fra ASKO

ASKOs nye generasjonen av vaskemaskiner og tørketromler er fullpakket med innovative funksjoner som gjør hverdagen din enklere og grønnere og hjemmet ditt vakrere. Produktene består av premium stålkomponenter, så du kan se frem til mange års pålitelig bruk.

Til tross for våre 65 år i bransjen, arbeider vi fortsatt med å forstå hvordan vi kan forbedre og designe våre produkter for å imøtekomme den moderne forbrukerens forventning om design og funksjonalitet. For å kunne møte de høyeste forventningene, har vi tatt med brukere i ulike stadier av utviklingen og identifisert de største utfordringene som er forbundet med vasking og tørking. Vi kombinerer denne kunnskapen med vår mangeårige erfaring innen vaskeprodukter til både privat husholdning og til professjonelle brukere, for å skape en ny generasjon brukervennlige, innovative og holdbare vaskemaskiner og tørketromler i moderne design.

ASKO

Vaskemaskinmodes – Din snarvei til bedre vasking

ASKO

Green Mode

Med omtanke for miljøet gjør vår nye generasjon av vaskemaskiner det mulig for deg å vaske mer bærekraftig. Med Green Mode bruker maskinen mindre vann og har et lavere energiforbruk, noe som gir en mer miljøvennlig vask.

Auto Dose hindrer overdosering

Auto Dose

Med ASKOs Auto Dose slipper du å bekymre deg for å dosere feil. Du unngår å overdosere, som kan føre til at det brukes for mye vaskemiddel, som setter seg i klærne og kan fremprovosere hudallergi.

Vinner av Red Dot Best of the Best Award 2017

De nye vaskemaskinene og tørketromlene har vunnet den anerkjente Red Dot Design Award 2017 i kategorien Best of the Best for designet som betegnes som sofistikert, minimalistisk og elegant gjennomført. Vinnerproduktene er i ASKO Logic serien; vaskemaskinen W4086C.W og tørketrommelen T408HD.W.

ASKO
9 995
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (25+)  
  • Kapasitet til 8 kg
  • Sentrifugehastighet: 1600 o/min
  • ActiveDrum, SteelSeal, Quattro-konstruksjon
Les mer om Asko vaskemaskin W20867CW
11 995
 
Sammenlign
Vis produkt
Bekreftet lagerdato 16.01.2020  
  • Kapasitet: 8 kg
  • Varmepumpeteknologi
  • SensiDry
Les mer om Asko tørketrommel T2087HW

Sist oppdatert: 03.01.2019 10:07:26