Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Kjøp Chromecast - få Viaplay i 3 måneder

Tilbudet er gyldig for nye Viaplay-kontoer t.o.m. 28.02.2019 og gjelder ved kjøp av Chromecast Ultra og 2. generasjons Chromecast. Koden finner du i Chromecast-esken, og du løser den inn på viaplay.no/chromecast.

Kjøp Chromecast og få Viaplay i 3 måneder
Chromecast

Chromecast – veien til enklere underholdning

Chromecast har et nytt utseende og forbedret funksjonalitet. Du får blant annet forbedret WiFi-tilkobling og nye antenner med støtte for både 5 GHz båndet og standard 2.4 GHz båndet. Du kan nå strømme film, musikk og spill med høyere båndbredde enn tidligere, samtidig som du holder buffringen til et absolutt minimum. Chromecast er det perfekte tilbehør for en mer underholdende hverdag.
Hva er Chromecast?

Chromecast – Hva er det?

Chromecast er en enhet for mediestrømming som settes direkte inn i HDMI-inngangen på TV-en. Deretter kan du bruke mobilenheten og TV-en din til å caste TV-programmer, filmer, sport, spill og mye annet. Chromecast fungerer med iPhone®, iPad®, Android-telefoner og -nettbrett, Mac®- eller Windows®-datamaskiner og Chromebook.*

Overfør video, musikk og spill til TV-en – helt enkelt

Mobilen som fjernkontroll

Når du bruker Chromecast, fungerer telefonen din som fjernkontroll. Bare trykk på cast-ikonet i en cast-kompatibel app for å begynne å se på TV-en. Søk, spill av, sett på pause og enda mer – direkte fra telefonen.

Ubegrenset underholdning – på dine premisser

Ubegrenset tilgang til underholdning

Velg blant tusenvis av TV-programmer og filmer, millioner av sanger – pluss radio, sport, spill og mye mer. Oppdag tusenvis av apper på chromecast.com/apps.**

Speil Android-skjermen eller Chrome-nettleseren

Speil Android-skjermen eller Chrome-nettleseren

Få alt du ser på Android-telefonen eller Android-nettbrettet ditt, på TV-en, eller bruk datamaskinen til å caste nettsteder fra Chrome-nettleseren. Hvis det finnes på nettet, kan du caste det.

Koble til og spill av
Content

Koble til og spill av

Kom i gang med 3 enkle trinn:

Chromecast fungerer med enhetene du allerede har. Plugg den inn på baksiden av HDTV-en, koble den til en strømkilde og til Wi-Fi-nettverket, og begynn å caste fra en telefon, et nettbrett eller en datamaskin.

369
 
 
  • Strøm medieinnhold til TV-en
  • Dual-band WiFi-ac
  • Kobles til via HDMI
Les mer om Chromecast (2.gen)

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: