OBS: det er for øyeblikket falske SMS-er i omløp hvor "Elkjøp" står som avsender. Les mer her! >> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
CES 2018

Følg Elkjøp på teknologimessen CES 2018

På mange måter er CES selve startskuddet for teknologiåret, og gir oss forbrukere en smakebit på hva vi har i vente fra teknologibransjen den kommende tiden. Sånn sett kan også CES sees som et barometer for hvordan bransjen vil utvikle seg. Produktene og teknologien vi ser her er ofte et år eller to forut for salgsstart i butikk. CES er derfor et viktig forum for Elkjøp, der vi kan plukke opp nye trender og produkter og sørge for at du som kunde til en hver tid får det nyeste og mest spennende som er på markedet.
CES 2018

Om CES

Teknologimesen, hvis fulle navn er Consumer Electronics Show, ble avholdt i New York for første gang i 1967. Da valfartet 17.500 mennesker for å se hva de 100 utstillerne hadde å vise frem. Messen kom til ørkenbyen Las Vegas i 1978, har blitt der siden, og forventer i år 170.000 besøkende fra 150 land, i tillegg til ca. 3.900 utstillere.

Er du teknologifrelst og sitrer ved tanken på de ferskeste oppfinnelsene og de mest kreative tekniske nyvinningene, kan CES i Vegas trygt kalles vinterens vakreste eventyr.

Bli med oss på CES

I tillegg til innkjøpere sender vi også to delegater for å dokumentere messen. Oppdraget er å skrive hjem om de mest spennende tingene vi kommer over. Det blir live-oppdateringer, videoer og bilder, og du er invitert til å følge med:

CES 2018

Sist oppdatert: 13.12.2017 15:03:00