Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 CAT S60 - se verden fra et nytt perspektiv

CAT S60 - se verden i et nytt perspektiv

Er du lei av telefoner som så vidt tåler å tas ut av lommen? At telefonen din tar skade av fukt og støv når du arbeider eller er på tur i skogen? I så fall er CAT S60 telefonen du har ventet på. Denne robuste telefonen kommer med 32 GB minne, er vanntett ned til 5 meter i hele 60 minutter og kan tåle et fall fra 1,8 meters høyde. Den har dessuten et batteri som kan vare i opptil 43 dager i standbymodus. Glem de skrøpelige telefonene som knapt tåler en tur på byggeplassen og kjøp i stedet en CAT S60.
5 680
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (25+)  
  • Termisk bildebehandling
  • Vanntett, støtsikker
  • 4.7" touchskjerm
Les mer om Cat S60 smarttelefon (sort/sølv)

En håndverkertelefon

CAT S60 tåler imponerende mye mer enn det en vanlig smarttelefon gjør. Telefonen har Lockdown Switch vanntett ned til 5 meters dybde i opp til en time.

Du kan dessuten bruke hansker eller ha våte fingre uten at det er noe problem for den unike 4,7” store Corning Gorilla Glass 4 touchskjermen. Telefonen tåler dessuten fall fra 1,8 meters høyde – perfekt for deg som for eksempel jobber på en byggeplass.

Med CAT S60 kan du også ta både bilder og video under vann, og er derfor perfekt for små og store eventyr.

 En håndverkertelefon
 CAT S60 - Se verden på en helt ny måte med termografi

Se verden på en helt ny måte med termografi

Som den første smarttelefonen noensinne er Cat S60 i stand til å ta klare termobilder, video og timelapse-film.

Dermed kan du for eksempel retroaktivt peke på en temperatur i bilder, mens den termografiske bildeteknologien kan peke ut selv de minste nyanser - fra for eksempel røyk.

Med et fingertrykk kan du enkelt finne feil i isolering, elektriske mangler, måle ytelsen på maskiner og sjekke grillens gassylindere eller om maten er varm nok.

Elkjøp er mer enn elektronikk

Vi jobber knallhardt for å være førstevalget ditt innen elektronikk, men det skal ikke bare handle om pris og produkt: Det skal handle om tillit. For oss handler det ikke bare om det som skjer før salget, men også om det som skjer etterpå. Elkjøp handler om mer enn elektronikk, det handler om deg.

Supportavtale for mobil

Supportavtale for mobil

Med en supportavtale fra KNOWHOW til mobil får du hjelp med oppsett av den nye telefonen din. Alt blir tilpasset dine behov. Cloud-lagring og e-post settes opp for deg, og sikkerheten på mobilen din blir ivaretatt. Skulle du ha behov for hjelp i avtaleperioden, kan vi hjelpe deg både via telefon og i varehus.

Sist oppdatert: 28.03.2017 09:01:22