Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII

Call of Duty vender tilbake til sine røtter med Call of Duty: WWII. Du lander i Normandie på D-Dagen og skal kjempe gjennom et krigsherjet Europa ved ikoniske steder i historiens mest monumentale krig. Opplev klassisk COD-krigføring, kameratslige bånd og krigens redsler.
 Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII forteller historien om en ung rekrutt i U.S. First Infantry Division, som opplever kamp for første gang på D-dagen. Etter å ha overlevd på Normandies strand må gruppen din kjempe seg gjennom Europa og møte fienden på ikoniske kampsteder som Hürtgen-skogen og Slaget ved Bulge. Spillet dekker kampene i det besatte Frankrike og Belgia, samt over Rhinen og inn i hjertet av Tyskland.

 Call of Duty: WWII

Multiplayer-modus

Opplev den helt nye War-modusen, der spillerne skal samarbeide for å beseire fienden. I online multiplayer matches blir spillere tilfeldig delt inn i enten de allierte eller aksemaktenes side. På de alliertes side kan spillerne spille som soldater i amerikanske, britiske eller franske motstandsstyrker. Spillerne blir tatt med til en rekke ikoniske slag under 2. Verdenskrig, hvor de allierte og aksemaktenes strides i holdbaserte angreps-og forsvarsoppdrag.

Som noe nytt kan spilleren velge mellom fem ikoniske divisjoner fra 2. verdenskrig, hvor hver av de har spesifikk trening og våpenferdigheter, og som forsterker individuell spillstilen.

Nazi Zombies

Call of Duty: WWII Nazi Zombies er en skremmende cooperative mode, med en original storyline adskilt fra selve kampanje-spillet, som tar utgangspunkt i en alternativ virkelighet.

Dra på en hårreisende, mystisk og mørk reise gjennom en snøfylt bayersk landsby i Mittelburg, Tyskland, i et forsøk på å gjenfinne uvurderlige kunstverk som er stjålet av Aksemaktene under 2. verdenskrig. Men vær på vakt – landsbyen skjuler en mørk og grusom hemmelighet. Her er ingenting som det ser ut, og noe mørkt og skummelt er i ferd med å skje, noe som vil frigjøre en uovervinnelig hær av døde.

Les mer om Elkjøps produkter:

Sist oppdatert: 26.10.2017 15:04:08