Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Bose QC35 – lukk lyden ute

Bose QuietComfort 35 er trådløse hodetelefoner i en klasse for seg. Bose QC 35 gir deg en førsteklasses lydopplevelse takket være støykansellering-teknologien. Denne teknologien utelukker lydene fra omgivelsene dine. Hodetelefonene er dermed perfekte når du er på farten. Om du pendler eller om du vil lukke verden ute mens du hører på favorittmusikken din eller lydbok er Bose QC 35 et godt valg.

Noise-cancelling

Bose leverer en støykansellerende teknologi i verdensklasse som fjerner alle de forstyrrende lydene fra omgivelsene, og dermed gir den deg en optimal lydopplevelse. De trådløse hodetelefonene bruker en innebygd mikrofon som analyserer omgivelsenes støynivå og som sender ut et avvisende signal som demper lydene rundt deg. På den måten kan du høre på musikk eller lydbok, se på film eller andre aktiviteter helt uten å bli forstyrret. Dette er perfekt når du oppholder deg på steder med mye støy som tog eller fly.

Bose QC35
Bose QC35

Trådløs

Bose QuietComfort 35 er trådløse hodetelefoner med Bluetooth-forbindelse. Bluetooth gir deg muligheten til å strømme musikk og samtidig bevege deg fritt rundt uten å ha en irriterende ledning i veien. Med hjelp av NFC-teknologien kan du enkelt koble din enhet opp til hodetelefonene.

Bose QuietComfort 35 har et innebygd Lithium-ion-batteri som lar deg bruke hodetelefonene i opptil 20 timer. De passer dermed godt til å ha med på lange turer.

Lett og enkel

Bose QuietComfort 35 er designet i et materiale av høy kvalitet. Det robuste designet gjør at de er komfortable å ha på hele dagen igjennom.


Hodetelefonene har flere enkle og smarte løsninger. Blant annet har den fjernstyringsknapper på den ene ørekoppen. Med den støykansellerende-teknologien kan du i tillegg snakke i telefonen med en krystallklar lyd.

Bose QC35
3 490
 
 
  • Aktiv støykansellering
  • Bluetooth med NFC
  • Inntil 20 timer batteritid
Les mer om Bose QuietComfort 35 around-ear hodetelefoner (sort)
3 490
 
 
  • Aktiv støykansellering
  • Bluetooth med NFC
  • Inntil 20 timers batteritid
Les mer om Bose QuietComfort 35 around-ear hodetelefoner (sølv)

Les mer om våre mange produkter her:

Sist oppdatert: 07.06.2016 09:55:58