Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Opplev Bosch Black Series 8!

Med denne nye serien innbyggningsovner har det aldri vært enklere å få perfekt resultat. Alt du trenger å gjøre, er å skru deg frem til retten du ønsker å lage, så ordner ovnen resten. Serie 8 er en automatisk ovn fra Bosch som gir deg 100% kontroll over din matlaging ved funksjoner som 4D varmluft, bakesensor og steketermometer med punktmåling.
Opplev Bosch Black Series 8!

Steketermometer med punktmåling

- Perfekt stekt, hver gang!

Med Bosch series 8 er det enkelt å unngå tørt kjøtt! Det integrerte steketermometeret måler matens kjernetemperatur til enhver tid. Alt du trenger å gjøre er å sette termometeret i senteret av det som skal stekes og velge ønsket kjernetemperatur. Ovnen skrur seg automatisk av når forhåndsdefinert kjernetemperatur er oppnådd. Termometeret kan brukes på både kjøtt, fisk og bakevarer, alt for å gi deg en enklere hverdag.

Opplev Bosch Black Series 8!

Bakesensor

- Vellykket bakst!

Nå trenger du ikke lenger å grue deg til bakingen! Med PerfectBake sensor lykkes du hver gang. Du velger enkelt ut hva du ønsker å bake og stekeovnen vil ta seg av resten. Unike sensorer i ovnen vil automatisk justere temperaturen i henhold til fuktighetsnivå. Bosch Blask Series 8 har også 4D varmluft, som sirkulerer varmluft i ovnsrommet noe som gir deg saftig kjøtt, sprø kaker og luftig bakverk.

Opplev Bosch Black Series 8!

Pyrolyse selvrengjøring

- Rengjøring: lekende lett!

Å rengjøre har aldri vært enklere! Pyrolyse selvrengjøring er en nyttig funksjon som tar seg av innvendig rengjøring. Stekeovnen varmes opp til 400 °C sånn at smuss og annet søl blir til aske som enkelt kan fjernes med en klut. Du slipper manuell rengjøring med sterke kjemikaler, bra for deg og innemiljøet!

Sist oppdatert: 09.09.2016 10:57:17