Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Bosch Accentline Carbon Black

Med Carbon Black-serien har Bosch skapt et unikt og stilrent design som gjør det enklere enn for deg å lykkes på kjøkkenet. Enkle og intuitive funksjoner gjør hverdagen din simplere.
 Bosch accentline=

Design - Carbon black Bosch

Carbon Black AccentLine fanger oppmerksomheten i rommet med sitt stilrene design og eksklusive detaljer. Nyansene er helt enkle og får samspillet av svart glass og svart børstet rustfritt stål til å utmerke seg på en elegant måte

 Bosch accentline=

Rikelig med plass

I Carbon Black-serien finner man ovner med opptil 71 liter, samt mindre kompakte ovner. Disse er stappfulle med smarte funksjoner som gjør det lett for deg å lage smaksrike matretter og bake brød som en proff. Les mer om alle funksjonene lengre ned på siden.

Bilde av Bosch vario Style kjøleskap med frys i fargen Carbon black

Når svart er det nye ... svarte

Med Bosch Vario Style kombiskap kan du matche Bosch sin svarte innbyggingsserie i carbon black. Stilrent og kult! Det unike med Vario Style er at du selv enkelt kan bytte front på dørene og få et helt nytt inntrykk på kjøkkenet. Hvorfor ikke komplettere med oransje fronter til det intensivt svarte. Vario Style har dørfronter i hele 20 forskjellige farger. I tillegg til fleksibiliteten med valgfri farge på dørene, har Vario Style to ulike klimasoner i kjøleskapet der oppbevaringsforholdene er optimale: Den tørre sonen er ideell for fisk og kjøtt som du kan oppbevare på lav temperatur, ca. 0 °C. I den andre sonen kan fuktigheten styres med en glidebryter slik at frukt og grønnsaker holder seg lengre.

Bilde av Bosch vario Style kjøleskap med frys – velg mellom 20 ulike farger

Velg din favorittfarge

Når du har valgt ønsket høyde, velger du farge. Våre dørfronter er av høyeste kvalitet og finnes i mange farger – fra kirsebærrød til en rekke andre sterke farger, f.eks. espressobrun, matt svart eller turkis. Du bytter enkelt på noen minutter helt uten verktøy.


Finn din favorittfarge på Bosch Vario Style

Bosch accentline=

Home Connect

Takket være Home Connect-funksjonen kan du gjøre ovnen til en kokebok. Med en smarttelefon eller nettbrett får du tilgang til en rekke oppskrifter som du overføre direkte til ovnen. Du kan også lagre de i din Home Connect-app og lese de ved en senere anledning.

 Bosch accentline=

Perfect Roast: perfekt stekt med ett knapptrykk

Å steke noe perfekt i ovnen kan kreve mye tid og oppmerksomhet fra kokken. Med PerfectRoast trenger du ikke lengre å ha kontroll på ovnen for å se om kjøttet er klart for servering. Bare plasser steken i ovnen, velg riktig kategori, vekten og sett inn PerfectRoast-termometeret, så er det bare å trykke på start. Disse tre punktene bestemmer den perfekte temperaturen til nøyaktig grad og sekund. Uansett om du baker, bruker mikrobølgeovn eller damp, hjelper PerfectRoast deg enkelt for å oppnå resultatet du ønsker hver gang. Som en proff, bare uten alt stresset.

 Bosch accentline=

Assist-funksjon: din første oppskriftssamling i form av en ovn

Den nøyaktige temperaturinnstillingen og steketiden finner du ganske enkelt ikke i alle oppskrifter. Her hjelper Assist-funksjonen deg med problemet. Bare velg en rett i betjeningspanelet, så velger ovnen automatisk den ideelle varmemodusen, temperaturen og tiden. Perfeksjon med ett knappetrykk.

 Bosch accentline=

PerfectBake: bli en mesterbaker

Den revolusjonerende nøyaktige PerfectBake-sensoren måler fuktighetsinnholdet i maten hele tiden og regulerer bakeprosessen automatisk. Du trenger ikke å justere varmemodusen, baketiden eller temperaturen igjen hvis du ikke vil. PerfectBake gjør alt. Det eneste du trenger å gjøre, er å velge en passende matkategori, f.eks. “Boller”, og trykke på “Start”. Ovnen din tar seg av resten. Resultatet? All slags bakeverk perfekt stekt.

24 995
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (25+)  
  • Kapasitet: 71 l
  • Ecoclean, dampfunksjon
  • Home Connect, bakesensor
Les mer om Bosch AccentLine Series 8 integrert ovn HSG856XC6
12 995
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (25+)  
  • Kapasitet: 71 liter
  • Pyrolytisk selvrense, TFT-display
  • Steketermometer, AutoPilot 10
Les mer om Bosch AccentLine Series 8 integrert stekeovn HBG872DC1S (sort)

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: