COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Bosch Carbon Black - innbyggingsprodukter som skiller seg ut

Med Carbon Black-serien har Bosch skapt et unikt og stilrent design som gjør det enklere enn for deg å lykkes på kjøkkenet. Enkle og intuitive funksjoner gjør hverdagen din simplere.
En kjøkkenøy i midten av bildet og tre ulike produkter fra Bosch i bakgrunnen

Carbon Black - design og funksjon i ett

Den eksklusive accent line-serien fra Bosch består til del av Carbon Black, som kun er tilgjengelig hos Elkjøp, og til del av utvalgte produkter i rustfritt stål, samt integrerte produkter. Serien kombinerer moderne design med de nyeste funksjonene. Om du er ute etter enklere og morsommere matlaging, er accent line-serien perfekt for deg.

En sort integrert stekeovn fra Bosch

Bli en mesterbaker med ett knappetrykk

Bosch har en unik funksjon i accent line-ovnene, en såkalt PerfectBake-sensor som måler saftighetsgraden i bakverkene dine, og tilpasser deretter varmen, tiden og temperaturen. Når du skal bake, velger du kategori i menyen på ovnen og trykker på start – ovnen gjør resten av jobbe.

 Bosch Carbon Black
4,8
(126)
A+
Datablad
13 995
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (5+)  
  • Kapasitet: 71 liter
  • Pyrolytisk selvrense, TFT-display
  • Steketermometer, AutoPilot 10
Les mer om Bosch AccentLine Series 8 integrert stekeovn HBG872DC1S Carbon Black
En vegghengt, flat kjøkkenvifte over en induksjonstopp i et kjøkken

Ventilatorer med stil

Kjøkkenventilatorene i denne serien er like stilfull som resten av serien, og med Bosch PerfectAir-sensoren har du mulighet for automatisk kontroll for best drift og lavt støynivå. Ventilatoren tilpasser seg nemlig automatisk etter mengde damp og os.

Nærbilde av en sort, innebygget ovn

Dampovn

Med Bosch dampovner kan du enkelt lage sunn mat som blir sprø, saftig og smaksrik. I tillegg til de vanlige funksjonene, slik som over- og undervarme, varmluft, grill og så videre, har disse ovnene enten full damp eller tilsatt damp. Alle disse funksjonene gjør at du får flere bruksområder for ovnen din, og at maten du lager beholder både smak og næringsinnhold bedre.

En ugn i ett blått Epoq-kök

Vaskemaskin med autodosering

En vaskemaskin fra Bosch med i-DOS fungerer slik:

  1. Fyll på flytende vaskemiddel fra flasken
  2. Vaskemaskinens i-DOS merker hvor mye klesvask som er i maskinen og hvor skittent det er
  3. Vaskemaskinen doserer automatisk riktig mengde vaskemiddel og vann


Denne funksjonen gjør at du aldri får for mye vaskemiddel eller bruker unødvendig mange skyllesykluser når klærne vaskes. Du kan spare opp til 10 liter vann per vask med en i-DOS vaskemaskin.

En åpen oppvaskmaskin  med ren og tørr vask inni

Vask opp perfekt med PerfectDry og Zeolith

Bosch oppvaskmaskiner med funksjoner som Zeolith gjør at du får tørr oppvask uansett hvilket materiale. Plast kan være vanskelig å få tørket i oppvaskmaskinen, men Bosch PerfectDry-oppvaskmaskiner får et perfekt tørkeresultat, også for plast. Denne tørkeprosessen bruker i tillegg mindre energi, slik at du kan ta et mer bærekraftig valg når du velger en ny oppvaskmaskin..