Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Bosch Carbon Black - innbyggingsprodukter som skiller seg ut

Med Carbon Black-serien har Bosch skapt et unikt og stilrent design som gjør det enklere enn for deg å lykkes på kjøkkenet. Enkle og intuitive funksjoner gjør hverdagen din simplere.
 Bosch accentline=

Design - Carbon black Bosch

Carbon Black AccentLine fanger oppmerksomheten i rommet med sitt stilrene design og eksklusive detaljer. Nyansene er helt enkle og får samspillet av svart glass og svart børstet rustfritt stål til å utmerke seg på en elegant måte

 Bosch accentline=

Rikelig med plass

I Carbon Black-serien finner man ovner med opptil 71 liter, samt mindre kompakte ovner. Disse er stappfulle med smarte funksjoner som gjør det lett for deg å lage smaksrike matretter og bake brød som en proff. Les mer om alle funksjonene lengre ned på siden.

 PerfectCook

Platetopp med sort ramme - en perfekt match

Gjør det enklere å lage mat med sensorer. Bosch egen funksjon PerfectCook er en kjøkkensensor som forhindrer at maten koker over ved hjelp av temperaturstyring. Den har også en PerfectFry-stekesensor som alltid garanterer et perfekt stekeresultat med hjelp av ulike temperaturalternativer..

 Ventilator

Ventilatoren i Carbon Black-serien blir selve prikken over i-en

Men det er ikke bare utseendet som teller i ditt nye kjøkken. Bosch PerfectAir-sensor åpner for muligheten til automatisk styring for maksimal ytelse og lavt lydnivå. Ventilatoren vil tilpasse seg automatisk etter mengden røyk og damp.

 Vakuum=

Vakuumskuff for sous-vide

Perfekt for retter som behøver skånsom tilberedelse. Med vakuum kan du beholde ingrediensenes vitaminer og smak før maten ferdigstilles i ovnen på ønsket temperatur. Vakuum kan også brukes for at maten skal holde seg ferskere lenger, til marinering eller for å enkelt forsegle glass.

 Mikrovågsugn

Mikrobølgeovn som matcher

Spar tid med forberedelser, tining og oppvarming av matvarer. Elektronisk dør som åpnes enkelt med et tastetrykk. Glasset er av høy kvalitet og er lett å rengjøre pga. den glatte og rette overflaten. Volum: 21 liter. 5 effekttrinn: 90 W, 180 W, 360 W, 600 W, 900 W. 3 opptiningsprogrammer og 4 matlagnings-programmer samt AutoPilot -7 automatiske programmer for ulike matretter.

 Kaffemaskin=

Det lille ekstra for kaffeelskeren

Dersom du elsker kaffe - hvorfor ikke bygge inn en helautomatisk kaffemaskin i kjøkkenet ditt? Med SensoFlow System som gir deg rask oppvarming og holder optimal og konstant bryggetemperatur. Med Home Connect får du også trådløs fjernstyring via smartphone eller nettbrett: Slik at du enkelt kan bestille deg kaffe fra sengen hver morgen!

 Bosch Vario Style kjøleskap med fryser

Når svart er det nye ... svarte

Med Bosch Vario Style kombiskap kan du matche Bosch sin svarte innbyggingsserie i carbon black. Stilrent og kult! Det unike med Vario Style er at du selv enkelt kan bytte front på dørene og få et helt nytt inntrykk på kjøkkenet. Hvorfor ikke komplettere med oransje fronter til det intensivt svarte. Vario Style har dørfronter i hele 20 forskjellige farger. I tillegg til fleksibiliteten med valgfri farge på dørene, har Vario Style to ulike klimasoner i kjøleskapet der oppbevaringsforholdene er optimale: Den tørre sonen er ideell for fisk og kjøtt som du kan oppbevare på lav temperatur, ca. 0 °C. I den andre sonen kan fuktigheten styres med en glidebryter slik at frukt og grønnsaker holder seg lengre.

14 695
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
  • Kapasitet: 71 liter
  • Pyrolytisk selvrense, TFT-display
  • Steketermometer, AutoPilot 10
Les mer om Bosch AccentLine Series 8 integrert stekeovn HBG872DC1S Carbon Black

Les mer om Elkjøps produkter:

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: