Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Opplev krig i full skala med Battlefield 1

En fullskalert krig står for tur. I nye Battlefield 1 kan du krige til fots eller på utrolige kjøretøy til havs, land eller i luften. I et av de mest dynamiske krigene i spillets historie. Ta sjansen og oppdag en helt ny verden full av action og eventyrlige oppdrag, historiske øyeblikk og menneskehetens historie gjennom fantastiske kamper online for opptil 64 spillere.

Delta i slaget som formet historien

I Battlefield 1 kan du kaste deg ut på slagmarken i noen av de største krigene menneskeheten har sett. Kjenn historiske sus i luften når kulene viner i et beleiret Frankrike, høyt oppe i de italienske alpene eller i de heteste arabiske ørkener. I Battlefield 1 får du oppleve krig i en episk og virkelighetsnær skala.

Gjennom et actionfylt oppdrag som skildrer krigshistorier fra alle verdenshjørner får du bevitne den moderne krigførings fødsel.
Alt gjennom øynene på ulike karakterer som alle forenes vie den første moderne krigen.

Krig på slagmarker over hele verden i Battlefield 1
Battlefield 1
Delta i episke slag med opptil 64 andre spillere

Krig på land, på havet og i luften

I Battlefield 1 kan du kriget il fots, lede angrep fra hesteryggen eller ta kontroll over utrolige kjøretøy på land, til havs eller i luften. Kommander alt fra panservogner og propellfly til gigantiske Behemots – blant de største kjøretøyene i Battlefields historie. Dynamisk vær skaper et landskap i stadig forandring og en verden som er like actionfylt som levende.

Gå sammen med vennene dine og delta i episke multiplayer-kamper for opptil 64 spillere, alt i en grafikk som har så høy kvalitet at den bryter grensene mellom den virkelige og fiktive verden.

457
 
 
Les mer om Battlefield 1 (PS4)
289
 
 
Les mer om Battlefield 1 (XOne)

Les mer om våre produkter her:

Sist oppdatert: 14.10.2016 14:40:11