Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
best i test

Best i test – håndholdte støvsugere

Det er aldri dumt å ha en støvsuger for hånden. Sånn omtrent rett ved deg når uhellet er ute, svigers ringer på døra eller melposen har eksplodert på kjøkkenet. Det finnes mange løsninger på håndholdte varianter, og den som er mest populær nå om dagen, er den batteridrevne, litt større – som også gjerne har en avtagbar ministøvsuger i tillegg. Tek.no har testet 13 av markedets modeller og kåret en vinner. Det er ikke den dyreste – og det er selvsagt en vi har!

Under kan du lese noen utdrag av det Tek.no skrev om testvinneren og det de anser er testens beste kjøp, men om du vil lese hele testen, finner du den her.

best i test - Electrolux ZB3225POW

Best i test - Electrolux ZB3225POW

«Mens Electrolux Ergorapido skuffet på de fleste punkter, klarer denne «Power»-utgaven av samme modell de fleste utfordringer. Det er tydelig fra første øyeblikk at dette er en mye sterkere modell. Her er det mye positivt å si; ikke bare har den god batteritid både på maksimum og minimum styrke, men sugekraften er også svært god.»

«I vår test med dyrehår på teppe gjorde denne modellen det best av alle, også blant de støvsugerne som markedsfører seg som spesielt gode på dyrehår.»

«…BrushRollClean-teknologi. Denne fungerer ved at man kan trykke på en fotpedal som da kutter vekk oppsamlet hår i munnstykket. Det fungerer som bare det! Vi vil påstå det kun er disse to modellene fra Electrolux som har løst det forjettede «hår-problemet» som ser ut til å hjemsøke mange støvsugere.»

«På parkettesten gjorde denne modellen det også svært bra. Den skyver ikke risen rundt og støvsuger like godt i begge retninger. Den fungerte også eksemplarisk på vår støvmiks.”

«Mangelen på tilleggsutstyr er det eneste som trekker ned her, og batteritiden kunne med fordel også ha vært enda bedre, men ser vi bort i fra dette en av de få utfordrerne til den tradisjonelle støvsugeren.

best i test - BBHMOVE1N

Beste kjøp - Bosch BBHMOVE1

«Bosch Move 2-i-1 er Bosch sin billigste modell i denne testen og den modellen der du får mest for pengene av Bosch-modellene. Anbefalingen kommer allikevel med et par forbehold. Denne modellen er testens eneste med NiMH-batteri.»

«…er dette en støvsuger som absolutt leverer. Det er den eneste av Bosch-støvsugerne som takler ris-testen på parkett. Denne modellen støvsuger like godt om vi skyver fram eller tilbake. Slik skal det være!”

«Med Bosch Move 2-i-1 får du en standard god, relativt billig støvsuger som er veldig behagelig å bruke. Vi målte batteritiden til kun 23 minutter (kun én styrke) og det trekker dessverre noe ned, men allikevel vil vi si at dette er et godt kjøp der du får mye valuta for pengene.»

Se produktene her!

Ingen produkter er tilgjenglig

Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
  • Trådløs bruk
  • 2-i-1 funksjonalitet
  • 15 minutter brukstid
  
 

Sist oppdatert: 09.05.2017 13:22:16