Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Bruk en PC-veske, ryggsekk eller deksel for å beskytte din laptop

Beskytt din laptop med en PC-veske, ryggsekk eller deksel

Skole-laptopen er for mange av oss noe av det mest verdifulle vi har, og noe vi dermed ønsker å beskytte mot vannskader og støt. Men vi har jo naturligvis lyst til at den ser litt fresh ut også. Laptopen er tross alt med oss både på skolen og kafeer, og ikke minst fordi vi også ofte bruker den til underholdning etter timevis med studier. Et lekkert skinn-etui eller et morsomt deksel kan nettopp kombinere beskyttelse og stil. For når du skal kjøpe beskyttelse til den bærbare PC-en din burde du absolutt starte med det som beskytter den gjennom hele dagen - altså dekselet eller etuiet. En PC-veske eller laptop-sekk er selvsagt også viktig å ha på bussen, når du reiser eller skal bære laptopen over en lengre stund, men det er fortsatt dekselet eller etuiet som vil gi dataen kontinuerlig beskyttelse mot smuss og mindre støt. Husk bare at hvis den fyker i bakken, vil hverken et deksel eller etui kunne beskytte laptopens hardware helt.

Deksel eller etui til PC

Hvorvidt du burde gå for et laptop-deksel eller -etui, kommer litt an på dine datavaner og personlige smak.

Et deksel vil, på lik linje som på en telefon, være på laptopen din uansett om du bruker den eller ei. Dermed er laptopen litt beskyttet mens du jobber også. I tillegg slipper du å måtte dra laptopen ut eller opp av etuiet, og kan raskere sette i gang med arbeidsoppgavene dine. Ulempen er derimot at du da konstant skjuler laptopen din med dekselet. Og har du først investert i en «Rose Gold» MacBook Air er det fult forståelig at du gjerne vil kunne se den vakre rosegull-fargen.

Da går du heller for et Mac slipcase-etui istedenfor et Mac-deksel. Et etui vil også kunne være hakket mer beskyttende mot matrester og drikkeflasker som kanskje lekker i PC-veska eller i ryggsekken – så lenge åpningen på etuiet kan lukkes. Når dataen er plassert inne i et deksel, vil laptopen som oftest være noe eksponert langs kortsidene. Så her blir det ekstra viktig å holde vår bærbare venn langt unna matboksen.

Se alle våre etuier og deksler her

Beskytt din bærbare PC

PC-veske eller PC-ryggsekk

Når det kommer til PC-veske eller PC-ryggsekk står valget igjen mellom det estetiske og det praktiske.

PC-ryggsekken, eller laptop-sekken om du vil, fordeler vekten fra både laptopen og øvrig skolemateriell på en mer ergonomisk måte. Med andre ord skal en PC-ryggsekk slite mindre på nakke og rygg. Ulempen kan dog, for enkelte, være at den tar hakket mer plass og sjeldent kommer med et hardt ytre som gir ekstra beskyttelse mot slag og støt.

Med en PC-veske kan du derimot få både myke og harde skall. Størrelsen kan variere fra å romme kun laptopen, strømkabelen og en penn — til det meste du trenger på skolen. Estetisk sett får du ofte langt flere valgalternativer med en PC-veske, så du får dermed uttrykke din egen personlighet og stil bedre med denne.

Men det er klart; en PC-veske vil kunne slite mer på nakke og skuldre da den legger nesten all vekt på den ene skulderen som bærer den. Så pass på at du bruker vesken på tvers til tider, slik at vekten og eventuell slitasje kan fordele seg litt.

Uansett om du går for en PC-veske eller PC-ryggsekk, sjekka at laptopen får sitt eget rom på innsiden og ikke glem at et deksel eller etui alltid bør benyttes i tillegg.

Se alle våre vesker og sekker her

Beskytt din bærbare PC