Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Beko hvitevarer Beko hvitevarer Beko hvitevarer


Beko ble etablert i 1955 og produserte sin første vaskemaskin i 1959, og kjøleskap fra 1960. Virksomheten har vokst gjennom flere tiår og har nå ca.32 000 ansatte. Produktene selges i 145 land over hele verden og markedsandelen øker for hvert år. Visste du at Beko er det raskest voksende hvitevaremerket i Europa?


Beko har 19 FoU- og designsentre som arbeider med å utvikle innovative produkter.Vi viser faktisk vei med hele 301 patentsøknader bare i 2017 (med dette er vi på 71. plass blant verdens ledende patentsøkere). Dette innebærer at du alltid får de seneste teknologiske nyvinninger i et Beko-produkt.


Bærekraft utgjør kjernen i virksomheten vår og har blitt en livsstil. Det har avspeilet seg i arbeidet vårt i mange år, og vil også prege våre fremtidige mål for forbedring. I 2020 vil vi ha et anlegg for fornybar energi som genererer 6 MWp, øker gjenvinningen av avfall fra 97 % til 98 %, reduserer vannforbruket per produkt med 38 % (fra 31 %), reduserer farlig avfall med 11 % and reduserer produktenes energiforbruk med ytterligere 45 %.

I og med at vi produserer et betydelig antall produkter, har vi et særlig ansvar for å gjøre dette på en så miljøvennlig måte som mulig. Våre 20 produksjonsanlegg investerer kontinuerlig for at vi skal holde oss ledende i det grønne skiftet.

Vi mottar ofte utmerkelser for produktdesign, resultater og funksjoner. Dette både oppmuntrer og inspirerer oss. Det gir oss en bekreftelse på at produktene våre konkurrerer på høyeste nivå og belønnes med annerkjente utmerkelser.

Vi i Beko elsker sport.. Vi er et lekent varemerke som spiller på lag med FC Barcelona – et samarbeid som fungerer på mange plan. Vi er svært stolte over å være deres hovedpartner siden 2018. Det er et partnerskap bygd på felles verdier –  familie, venner, lojalitet og tillit. Vi er overbevist om vi gjennom idrett kan utgjøre en forskjell.

Hvert år viser global statistikk* at barn får stadig dårligere kostvaner: mindre ferske grønnsaker, frukt og fisk, og mer fett og sukker. Men det er ikke alltid lett å få barn til å spise sunn og næringsrik mat. Derfor lanserer Beko "Eat Like A Pro", et globalt tiltak, for å hjelpe foreldre verden over til å få barna sine til å spise sunnere. Som FC Barcelonas hovedpartner vet Beko nøyaktig hva verdens beste fotballspillere spiser hver dag, for å kunne yte sitt beste.
Ved å vise barna hva heltene på fotballbanen spiser, kan vi gjøre sunn mat spennende og gøy. Vårt brede utvalg av produkter, med smart og nyttig teknologi gjør at du kan bevare sunn mat best mulig. Vi i Beko er stolte over å kunne hjelpe familier over hele verden. *World Health Organization
VI ER BEKO.
Vi er FC Barcelonas førstevalg på husholdningsapparater.
For å kunne yte ditt beste må du spise som proffene. For næringsrike oppskrifter, følg Bekonorge på Instagram.

Hold frukt & grønt friskt opptil 30-dager

Beko side-by-side kjøleskap med vinskap GN1416220CX (182 cm)


Beko side-by-side kombiskapet GN1416220CX er det perfekte valg for store familier med behov for god oppbevaringsplass. Kjøleskapsdelen har en kapasitet på 446 liter, og fryseren 73 liter. I tillegg er kombiskapet utstyrt med en stilfull vinkjøler med gjennomsiktig dør. Sist, men ikke minst, sørger NoFrost-teknologien for at du ikke trenger å tenke på manuell avriming av verken kjøleskap eller fryser.

Vitamin C i frukt og grønt bevares

Fersk mat mister ofte næringsstoffer ved kjøling. Men Bekos Active Fresh Blue Light™-teknologi hjelper frukt og grønnsaker med å fortsette selve fotosyntesen. Næringsstoffer og C-vitaminer bevares, og grønnsakene holder opptil 30 % lengre. Med Active Fresh Blue Light kan du nyte næringsrik og frisk frukt & grønt hver dag.

Frukt & grønt holder 30% lengre

Om du er lei av at frukt og grønnsaker blir dårlige etter bare noen dager, er EverFresh+®-skuffen noe for deg. Funksjonen kontollerer fukt og luftsirkulasjon, slik at modningsprosessen forsinkes og frukt og grønnsaker  holder seg friske opptil tre ganger lengre.

To separate kjølesystemer - Ingen luktoverføring

Om du er lei av at frukt og grønnsaker blir dårlige etter bare noen dager, er EverFresh+®-skuffen noe for deg. Funksjonen kontollerer fukt og luftsirkulasjon, slik at modningsprosessen forsinkes og frukt og grønnsaker  holder seg friske opptil tre ganger lengre.

Vinkjøler med Anti-UV

Skapet til flaskene dine består av fire hyller i kirsebærtre. Det gir plass til opp til 31 flasker i standard størrelse. To hyller er uttrekkbare, slik at du også kan lagre Magnumflasker. Takket være glassdøren med anti-UV-behandling, har du alltid full oversikt over hva du har lagret.  Med antivibrasjonssystemet unngår du at  vinen ristes, selv når kjøleskapet åpnes, og det aktiverte karbonfilteret renser luften i skapet. Du kan stille inn temperaturen mellom 5 og 20 ° C, slik at flaskene oppbevares i riktig temperatur og  får et optimalt lagringsforhold.

Aktiv ionisering nøytraliserer bakterier

Active ionizer nøytraliserer bakterier, virus og partikler som forårsaker vond lukt i kjøleskapet. Dette skaper dermed en antibakteriell effekt. Den sirkulerende luften i kjøleskapet holder seg ren, og maten kan oppbevares lengre.

Flexilift

Du har full oversikt over hvor alle ting skal stå i kjøleskapet. Men hva nå? Den store juicekartongen du kjøpte på tilbud får ikke plass i dørhyllene? Heldigvis kan du med Beko FlexiLift™ få opptil 80 mm ekstra plass ved å trykke inn knappene på siden av hyllen. slikat du enkelt kan løfte og flytte hyllen og du får plass til den store juicekartongen.