Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Beats gjør favorittmusikken din enda bedre

Ikke la dårlige hodetelefoner ødelegge bra musikk. Verdenskjente Beats, som er designet av den legendariske musikkprodusenten og hiphop-artisten Dr Dre, er trådløse hodetelefoner som tar musikkopplevelsen til et helt nytt nivå. Nå lanserer Beats sin tredje serie med hodetelefoner, en serie som gir deg lydkvalitet og komfort i verdensklasse. Gjør som superstjernene Cristiano Ronaldo, Neymar, Serena Williams og mange andre – velg Beats.

En verden av fantastisk musikk

Solo 3 Wireless er en av kronjuvelene i den nye serien fra Beats. On-ear-hodetelefonene har en slank, ren design og leverer fantastisk klar lyd som er en gave til favorittmusikken din. Hodetelefonene stenger effektivt alle forstyrrende lyder ute, noe som resulterer i en enda bedre musikkopplevelse.
Øreputene er dessuten så behagelige at du kan bruke dem i timevis, uansett om du slapper av i sofaen eller lufter hunden. Solo 3 Wireless fins i en rekke ulike farger og har opptil 40 timers batteritid.

Beats Solo 3 Wireless
 PowerBeats 3

Powerbeats – designet for bevegelse

Nya Powerbeats 3 er trådløse on-ear-hodetelefoner som gir deg full frihet når du vil høre musikk. Takket være en nytt, ergonomisk design kan hodetelefonene levere enda bedre lyd og komfort da de er spesialtilpasset ørene dine.
Powerbeats 3 er både lette og vanntette og er derfor perfekte for trening og et aktivt liv. Hodetelefonene er dessuten utstyrt med smartfunksjonen RemoteTalk som lar deg ta samtaler smidig og enkelt på farten.

Beats X – trådløs musikk på sitt beste

Beats gir deg lydgjengivelse slik den er ment å være. Nye Beats X Wireless kombinerer lydkvalitet og brukervennlighet på en harmonisk måte.
Lytt til musikk og snakk i telefonen trådløst overalt med et batteri som leverer opptil åtte timer med fantastiske musikkopplevelser. Beats X Wireless er trådløs musikk på sitt beste.

Gå heller ikke glipp av Elkjøps uslåelige utvalg av Beats-hodetelefoner og tilbehør

 Beats X Wireless

Finn tilbehør til Beats her:

Ingen produkter er tilgjenglig

Beats by Dr. Dre USB ladekabel (rød)
BEATSUSBCABLE
Beats by Dr. Dre USB ladekabel (rød)
169
 
  • USB-ladekabel fra Beats by Dr. Dre
  • USB Micro B- USB A
  • USB 2.0 standard
  
 

Sist oppdatert: 14.10.2016 10:04:47