Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
selfie

Barn og mobil

«Men mamma – ALLE i klassen har egen mobil assa! Bare ikke jeg!» Hørt det før? Da er du nok ikke alene. 97% av alle barn mellom 9-16 år har egen mobiltelefon. At man på et eller annet tidspunkt må la sitt eget barn bli en del av denne statistikken er hevet over enhver tvil, men hvordan gjør man det på en måte som tilfredsstiller både barnet og deg som forelder? Er det i det hele tatt mulig å nå opp til podens krav til å være som de andre og dine strenge krav til nettvett og begrensninger?
Barn og mobil
Ikke feil å sette grenser for mobilbruk

Før kunne vi alle viktige telefonnummer utenat, vi avtalte hvor og når vi skulle møtes på forhånd og Dagsrevyen var eneste leverandør av levende nyhetsbilder. Dagens foreldre står overfor en helt annen virkelighet når barna blir større enn gårsdagens foreldre gjorde. Les mer.

Barn og mobil
Mobilråd til foreldre

Hvordan møter vi maset om ny telefon? Skal man egentlig alltid være tilgjengelig? Og hvordan involverer du deg på en sunn måte i ditt barns mobile hverdag? Les mer.

Mobil og barn
Mobbing på nett og mobil

En gang i verden var bølleringing det mest alvorlige og gærne man kunne gjøre med en telefon. I dag har netthets og mobbing via mobiltelefoner dessverre blitt helt vanlig og et stadig voksende problem. Vi har samlet noen gode råd til deg som forelder - hvordan takler du mobbingen av ditt eller andres barn? Les mer.

Mobil og barn
Valg av telefon og abonnement

Det er ikke sikkert at niåringen din skal ha den aller nyeste iPhonen eller at det er så lurt at 13-åringen har fri tilgang til mobildata døgnet rundt. Her finner du noen gode alternativer til både telefoner og abonnementer som kan være med på å gjøre ditt barns mobilbruk både tryggere og rimeligere. Les mer.