Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Apple – stort utvalg av alle produkter

Elkjøp gir deg den fulle Apple-opplevelsen. Som autorisert forhandler er vi eksperter på Apples produkter og tilbehør. Vi blir jevnlig utdannet av Apple i produktkunnskap. Det betyr at vi kan gi deg råd og veiledning på et høyt nivå. Og ikke nok med det: I flere av våre varehus har vi sammen med Apple innredet områder hvor du kan oppleve hele Apples univers. Hvis du ikke klarer å vente, kan du også gå på oppdagelse her på nett.

Bli mer kreativ med Apple

Kreativiteten kjenner ingen grenser - selv ikke i GarageBand

En erfaren musiker og musikklærer bruker sin trofaste iPad og appen GarageBand i sin musikkproduksjon og undervisning. Vi har fulgt ham i hans kreative prosess for å inspirere deg til å bli mer kreativ med produktene fra Apple.

Knowhow

Elkjøp Tjenester

Trenger du hjelp eller teknisk support til andre produkter du har kjøpt hos oss? Vi hjelper deg med alt fra telefonbrukerstøtte til fjernstyring av produktene, slik at du kan få hjelp der det passer deg best. Vi kan også hjelpe deg med ditt produkt fra Apple.

Bilde av produkter fra Apple

Apple – mye mer magi

Lær og oppdag mye mer om de mange helt magiske produktene fra Apple. Er du i tvil om hvilken iPhone du skal velge eller hvilken MacBook som passer best til deg? Ta en nærmere kikk på de flotte og inspirerende produktvideoene vi har samlet.

 RENEW IT

RENEW IT – få de nyeste modellene

Med et lavt månedlig beløp får du muligheten til å oppgradere til nyeste modell om og om igjen. Kom til din lokale Elkjøp, så hjelper vi deg i gang, slik at du kan komme hjem med akkurat det produktet du ønsker deg.