Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Bilde av Apple produktene MacBook, iPhone, iPad og AirPod

Apple – magisk videounivers

Lær og oppdag mye mer om de mange helt magiske produktene fra Apple. Er du i tvil om hvilken iPhone du skal velge eller hvilken MacBook som passer best til deg? Se disse flotte og inspirerende produktvideoene vi har samlet. Bli inspirert av Apples magi her.
Krever iPhone 6 eller nyere med mobilabonnement. Ingen roaming. Ekstra remmer selges separat. Se apple.com for tilgjengelighet.

Apple Watch Series 4

Helt nytt design.

Den største Apple Watch-skjermen noen gang, en ny elektronisk hjertesensor og Digital Crown med helt nytt design og haptisk feedback. Apple Watch Series 4 føles velkjent, men likevel helt annerledes, og setter nye standarder for hva du kan gjøre med klokken din. Du finner flere videoer om Apple Watch på hver Series 4-produkt.

1. Tilgjengelig fra utvalgte operatører og med varierende hastighet
Vannbestandig ned til 2 meter i 30 minutter

iPhone Xs og iPhone XR Max

Tenk stort. Og så litt større.

iPhone Xs er alt det du elsker ved iPhone – bare litt større. Begge størrelser har Super Retina-skjerm. Den ene er den største skjermen på en iPhone noensinne. Og Face ID er enda raskere. Prosessoren er den smarteste og sterkeste i en smarttelefon. Og dobbeltkamera-systemet er helt banebrytende.

Vannbestandig ned til 1 meter i 30 minutter

iPhone XR

Smart. På alle måter.

Den helt nye Liquid Retina-skjerm er bransjens mest avanserte LCD‑skjerm. Face ID er enda raskere enn før. Prosessoren er den smarteste og sterkeste i en smarttelefon. Og dobbeltkamera-systemet er helt banebrytende. iPhone XR. Tvers igjennom smart.

Tilbehør selges separat. Apper er tilgjengelige på AppStore. Hvilke som er tilgjengelige, kan bli endret.

iPad Pro

Mer skjerm. Mer kraft. Mer alt.

Den nye iPad Pro er fullstendig redesignet og spekket med Apples mest avanserte teknologi. Den vil endre din oppfattelse av hva en iPad kan gjøre. Med den nye designen, hvor skjermen går helt ut i kantene, er iPad Pro som et magisk stykke glass som kan gjøre alt du har bruk for, uansett hvordan du holder den. Se flere tutorials på de enkelte iPad Pro-produktene.

MacBook Air

Nå er den enda enklere å bli glad i

Den mest populære Mac-en er klar til å ta pusten fra deg på nytt. Den nye MacBook Air er tynnere og lettere, og byr på en strålende Retina-skjerm, Touch ID, det nyeste tastaturet og et Force Touch pekefelt. Det ikoniske, kileformede kabinettet er fremstillet av 100 prosent gjenvunnet aluminium – det gjør den til den grønneste Mac noensinne.