Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter


NINJA® Coffee Bar™ - den beste kaffen lager du selv

Med NINJA® Coffee Bar™ kan du glemme alt som heter kjedelig og smakløs kaffe. Foran deg har du plutselig byens beste kaffebar, hvor du er din egen barista. Velg mellom en mengde ulike smaker og varianter- her finner du både latte og cappuccino, kalde og varme drikker.
Ninja Coffee Bar

Rykende fersk, helt etter din smak

Kaffe er ikke bare kaffe- og en virkelig kaffeelsker vet hva som er best. Det vet også NINJA® Coffee Bar™ og sammen tar man kaffe til et helt nytt nivå. Små eller store kopper, fulle eller halvfulle kanner – med Auto iQ-teknologi er det ikke noe annet enn å trykke på knappen man trenger å tenke på.

For mens du kan la tankene fly til helt andre steder er det den unike Smooth Brew-teknologien som arbeider. Patentert varmesystem og automatisk tilpasset mengde gir deg en ferdig drikk med velbalansert aroma, perfekt temperatur og fantastisk smak.

Ninja Coffee Bar

En mokka i dag, en islatte i morgen

En kaffekopp er mer enn en morgenvane. Utforsk nye sider av deg selv og imponer med en mengde ulike typer og varianter. I inspirasjonsguiden HOT, COLD, BOLD finner du 40 inspirerende oppskrifter som imponerer den mest kresne kaffedrikkeren. Tiden hvor en mokka latte var spennende er over- og med Ninja Coffee Bar kan du imponere med både kalde og varme drikker. Hva sier du til en til en smaksrik og fyldig Cafe Forte? Eller kanskje en Smooth Brew Over Ice? Nå er du gatas nye kaffekonge.

NINJA® Coffee Bar™ har både innebygget mikroskummer, utsatt oppstart og slår seg automatisk av etter gitt tid.

Les mer om Elkjøps produkter:

Sist oppdatert: 23.11.2016 09:44:28