Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
2 490
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
  • Ekte trådløse in-ear hodetelefoner
  • 4,5 timers spilletid
  • Pulsmåler
Les mer om Jabra Elite Sport true wireless hodetelefoner (lime)
2 490
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
  • Ekte trådløse in-ear hodetelefoner
  • 4,5 timers spilletid
  • Pulsmåler
Les mer om Jabra Elite Sport true wireless in-ear hodetlf. (sort)

Jabra Elite Sport - revolusjoner din treningshverdag

Se for deg en forenklet treningshverdag. En løpetur eller styrkeøkt helt uten ledningskaos og forstyrrende elementer. En økt hvor du kan fokusere på det som er viktig for deg, og hvor det eneste du trenger å konsentrere deg om er å nå dine mål. Jabra Elite Sport er helt trådløse hodetelefoner som vil revolusjonere din treningshverdag- både når det gjelder lydbilde og bruk.

Aldri mer knute på tråden

Med Jabra Elite Sport er ikke knuten bare løsnet. Den er fjernet helt. Hodetelefonene er 100% ledningsfri og stiller i en klasse for seg selv både når det kommer til brukervennlighet og komfort. Tenk deg selv hvor deilig det er å kunne løpe, sykle eller løfte uten en irriterende ledning hengende rundt. Hodetelefonene vil dessuten gi deg maksimal komfort. Med full tilpasning og flere valgmuligheter trenger man ikke bekymre seg over støle og vonde ører etter en lang treningsøkt.

Personlig trener på øret

Å høre favorittsangene sine mens man trener kan være god motivasjon i seg selv. Men Jabra Elite Sport tar motivasjonen til et helt nytt nivå med sin egne innebygde coach- en stemme som vil gi deg tilbakemelding og guiding under økten. I tillegg er hodetelefonene utstyrt med in-ear pulsmåler. På denne måten kan du- helt uten ekstrautstyr få tillegg til viktig data på din smarttelefon via en app. Utfordre din egen form og analyser din egen utvikling. Appen vil også bruke informasjonen til å gi deg viktig informasjon når det gjelder både pauser, pace og hvile.

Jabra Elite Sport

Liten, svett og utholden

Akkurat som oss trenger også Jabra Elite Sports hodetelefoner restitusjon. Derfor kommer hodetelefonene med et eget etui som ikke bare gir trygg oppbevaring men som fungerer som en ladestasjon. Plasser hodetelefonene i etuiet etter trening og få to ekstra ladinger. Fra før av vil hodetelefonene komme med 3 timers brukstid, men med ekstra lading fra etuiet kan man få opptil 9 timer ekstra. Noe som gir deg mer enn nok tid til å bli skikkelig svett. For mens svetten renner er det greit å vite at Jabra hodetelefonene er vanntette og svetteavstøtende. Så sikre er de at de kommer med en egen svettegaranti på 3 år.

Jabra Elite Sport

Kompatibel muskelbunt

Med Jabra Elite Sport hodetelefonene vil du få en lydopplevelse som virkelig tar deg til en annen verden. La bassen drive deg fremover og rytmen gjøre hver eneste situps til en lek. Hva du liker og hvem du hører på spiller ingen rolle med den suverene lydkvaliteten disse hodetelefonene gir- selv samtaler vil oppleves i klar og imponerende kvalitet. Det spiller heller ingen rolle hvor musikken kommer fra da hodetelefonene er kompatible med både Android og Apple IOS smarttelefoner. La Stevie, Kanye eller Bruce gjøre treningen til en lek.

Jabra Elite Sport

Les mer om våre produkter her: