Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

3DR Solo smart drone - den første av sitt slag

Verdens første Smart drone er også den enkleste å fly! 3DR har utviklet 3DR Solo, verdens første smart drone. Sammen med GoPro-kameraet gjør dronen det enkelt å ta profesjonelle bilder og videoer fra første dag – selv hvis du aldri har brukt en drone før!

La oss presentere deg for 3DR Solo

Den første i verden!

Den første i verden!

3DR Solo er den første Smart dronen i verden! Den fungerer direkte sammen med ditt GoPro-kamera og gir deg mulighet til å kontrollere kameraet under flyvingen. 3DR Solo og GoPro sørger for å gi deg de beste videoene og bildene.

Kontroll ved fingertuppene

Kontroll ved fingertuppene

3DR Solo’s kontroll er så enkel å bruke at du vil føle deg komfortabel med den i det øyeblikket du tar den i hendene - selv hvis du aldri har flydd en drone før. Kontrollen er laget slik at du alltid har de viktigste funksjonene ved fingertuppene.

Alt er mulig!

Alt er mulig!

Få en 360 graders video ved å la 3DR Solo fly rundt objektet du filmer, eller sett deg selv i sentrum for å ta en selfie. Mulighetene er uendelige og alt sammen er mulig ved hjelp av verdens første Smart drone.


GoPro til din drone

GoPro til din drone

Med en Gimbal (kameraarm) til din GoPro kan du selv velge når og hva du vil spille inn. Det smarteste av alt er at du via kameraarmen kan få strøm til din GoPro så batteriet ikke går tomt midt i flyvingen. Solo Gimbal jobber ikke bare sammen med GoPro, men også dronens maskin og din kontroll. Alt dette for å gi deg den beste videoinnspillingen og de aller beste bildene.

3 997
 
 
  • Klargjort for GoPro
  • WiFi videostrømming
  • Smarte egenskaper
Les mer om 3DR Solo drone (sort)

Viktig informasjon om droner

Se mer ...

Sist oppdatert: 09.10.2015 14:10:16