Ta en titt og la deg inspirere! Les mer i Elkjøps arkiv

Jensen Omni Mesh - et luksuriøst trådløst nettverk
Jensen Omni Mesh løser alle dine problemer med WiFi-signal som er svakt eller faller ut. Mesh-nettverket er lett å sette opp, og gir deg stabilt, raskt og lettvint internett i hele huset - det hele i et lekkert design som passer sømløst inn i ethvert moderne hjem.
Se mer ...
Grill for enhver pris
Grillsesongen er her igjen og uansett om du foretrekker å grille med gass, kull eller elektrisk har vi grillen som passer for deg. Vi har også en mengde tilbehør som gjør grillopplevelsen komplett. På denne siden finner du all informasjonen som gjør deg til familiens og nabolagets nye grillkonge.
Se mer ...
Gå ikke glipp av et eneste OL-gull med PURE DAB i bilen
Med et DAB-adapter fra PURE er du sikret mot å gå glipp av et eneste idrettshøydepunkt, selv om du kjører bil.
Se mer ...
Alt tilbehøret du trenger til grillsesongen
Det skal ikke så mye til for å imponere litt ekstra ved grillen. Med riktig utstyr blir grillresultatet bedre og rengjøringen enklere. Vårt store utvalg av grillutstyr gjør deg til nabolagets grillmester, enten du griller med gass, kull eller elektrisitet. Grilltrekk, grillbørste og grillrens er nyttige produkter som forenkler vedlikeholdet slik at du kan ha stor glede av grillen i mange år.
Se mer ...
Gjør det enkelt med en elektrisk grill
En elektrisk grill er den perfekte løsning for deg som bor i leilighet og de som har en liten balkong der det ikke er lov til å bruke gass eller kull. Det er også en god løsning dersom du bruker grillen sjelden. Elektriske griller ryker mindre enn gass- og kullgriller og er ofte enklere å oppbevare. Ønsker du å nyte grunnleggende grillretter på en enkel måte? Da er en elektrisk grill et smart valg.
Se mer ...
Gassgrill - perfekt til både hverdags og fest
Det er ikke ordentlig sommer før grillukten har spredd seg over nabolaget, og en favoritt hos mange grillentusiaster er den praktiske gassgrillen. Med en gassgrill har du mulighet til å lage deilig grillmat raskt og enkelt.
Se mer ...
AMD Ryzen 5 og 7 prosessorer
AMD Ryzen er en prosessor skreddersydd for PC-gaming. Med nye AMD Raven Ridge “Ryzen + Vega” APU-er, Ryzen 7-serien og 5-serien har AMD prosessorer for alle gamere. AMD Ryzen gir deg valuta for pengene og kapasitet til å takle de mest krevende spillsituasjonene.
Se mer ...
Vinterferie foran TV-en?
Har du tenkt til å tilbringe vinterferien foran TV-en? I år er det perfekt å gjøre nettopp det. I tillegg til å slappe av med strømmetjenester som Netflix og HBO, kan du også se to uker med vinter-OL. I år er det derfor særlig viktig at TV-en er fininnstilt, at lydsystemet er optimert og at popkornmaskinen er funnet frem.
Se mer ...
Sea of Thieves - Vær en vaskekte pirat
Sea of Thieves er et spennende eventyr i en delt verden, full av pirater, uventede farer og uvurderlige skatter. Vær den piraten du alltid har drømt om å være, del eventyret med venner, og sett dine egne regler, roller og mål. Reis inn i en utrolig verden av urørte øyer og mytiske monstre. Uansett om du er på tokt i en gruppe eller alene, kommer du til å treffe på andre besetninger, uten å vite om de er venner eller fiender. Sea of Thieves er kun tilgjengelig på Xbox One.
Se mer ...
Se mer ...
Loading
***bbb