Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Frakt og leveranse

Når du kjøper et produkt hos oss, kan du velge mellom ulike fraktalternativer. Dette er alternativene du kan velge mellom.

Varer inntil 35 kilo

Post hjem: Leveres til din postkasse mellom 3-7 dager fra lager.

Postkontor: Normal leveringstid er 5-10 dager fra lager.

Prioritert: Normal leveringstid er 2-7 dager fra lager.

Klikk her for å se fraktpriser


Hjemlevering av varer over 35 kilo

Du kan velge mellom levering til dør eller rom. Når du bestiller varen oppgir du ønskelig leveringstidspunkt og dato som er tilgjengelig. Du blir ringt opp 30 minutter før varen leveres. Unntak er hvis det ikke finnes fremkommelig vei til huset eller bygningen. Da leveres varen så langt veien er fremkommelig. Gi oss i forkant relevant informasjon om vei, portkode, etasje, heis og trapper som er trange eller bratte. Vi gjør oppmerksom på at sjåførene ikke tar av seg fottøy på grunn av arbeidsmiljøsikkerhet.

Hjem til dør: Varene leveres til tomtegrense. Dvs. fortau, oppkjørsel - der hvor bilen kan stoppe, nærmest mulig kundens bolig.

Hjem til rom: Varene bæres inn til anvist plass så lenge det er lagt til rette for at dette er fysisk mulig. Tilkobling av Strøm og vann er tjenester som kan bestilles i tillegg.

Klikk her for å se fraktpriser


Betingelser for hjemlevering:

- Din ordre må være betalt før avtalt levering.
- Avbooking må skje senest to dager innen avtalt leveringstid.
- Om levering ikke kan gjennomføres på grunn av hinder på leveringssted eller at avbooking har skjedd senere enn to dager før leveringstid blir ikke fraktkostnadene refundert.

Separate forsendelser

Bestiller du mer enn ett produkt på en gang og disse produktene kommer i separate forsendelser betaler du kun frakt en gang. Fraktomkostningene er basert på leveringsform, ditt postnummer, produktets vekt og emballasje. Når du handler i nettbutikken blir fraktomkostninger automatisk utregnet og opplyst før du bekrefter kjøp.


Vi leverer dessverre ikke varer til utlandet.

Les mer om transportskader.

Spor din forsendelse.

30 dagers returrett

Sist oppdatert: 07.02.2014 11:14:42