OBS: det er for øyeblikket falske SMS-er i omløp hvor "Elkjøp" står som avsender. Les mer her! >> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Betalingsalternativer

Vi tilbyr er rekke ulike betalinsløsninger. Du kan benytte deg av VISA, Mastercard, Paypal, Vipps, Apple Pay eller faktura når du handler i vår nettbutikk.

Apple Pay

Det er nå mulig å betale med Apple Pay på elkjop.no. Du kan betale med Apple Pay fra en kompatibel iPhone, iPad eller Mac. Les mer om hvordan konfigurere Apple Pay her.

Vipps

Nå kan du betale med Vipps!
Velg Vipps som betalingsmetode i handlekurven så får du en betalingsforspørsel i Vipps-appen på telefonen din, og vipps så er ordren betalt.
Har du ikke Vipps? Les mer om betalingsløsningen og hvordan du kan få Vipps idag!

Faktura

Du kan velge faktura som betalingsalternativ når du kjøper produkter over nett. Fakturaadresse må være lik din adresse i folkeregisteret. Velger du denne løsningen får du 14 dagers betalingsfrist. Om betalingen uteblir får du et purregebyr på 70 kroner.

Returnere varen

Ønsker du å returnere varen, kan dette gjøres per post eller til retursenteret i butikk. Sendes pakken i retur per post vil faktura krediteres. Leverer du selv varen i retursenter i varehus må faktura gjøres opp på stedet. Du får pengene tilbake i butikk eller inn på konto. Vi gjør deg oppmerksom på at dette alternativet kun gjelder for privatpersoner.

Gavekort

Du kan kjøpe gavekort i alle våre varehus. Personen som får gavekortet trenger ikke å bruke hele beløpet på en gang da kortet fungerer på lik linje som en konto, pengene står lagret til neste handel. Innehaveren av gavekortet kan sjekke saldo i butikk. Gavekort får du ikke benyttet deg av på vår netthandel, kun i våre butikker/varehus. Vi gjør deg oppmerksom på at kjøper du gavekort og registrerer det på mottakerens navn får personen bekreftelse av gavekortet på mail.

Personopplysninger

For å kunne gjennomføre et kjøp må du være registrert med egen profil, der din kjøpsinformasjon lagres. Dette finner du på 'Min side'. Ønsker du å lese mer om personopplysninger klikk her.