Hopp over Gå til navigering
Skapt for business. Vær i forkant med Windows 10 Pro-enheter

Er dere en liten eller mellomstor bedrift?

Hvis svaret er ja, er dette de fire viktigste grunnene til å velge Pro med Windows 10:

1. Sikkerhet på bedriftsnivå

Det er helt avgjørende for enhver organisasjon å sikre data, enheter og identiteter. Windows 10 Pro gir deg sikkerhetsfunksjoner på bedriftsnivå med en flerlagsløsning som inkluderer BitLocker-kryptering og beskyttelse mot uautorisert tilgang. Alt du trenger for å være trygg på at virksomheten er beskyttet mot aktuelle trusler.

2. Overlegen produktivitet

Windows får ting gjort - både når det gjelder forretninger og teknologi. Med sømløs organisering, lynrask oppstartstid og enkle samarbeidsverktøy har medarbeiderne mulighet til å oppnå mer. Ta for eksempel den tidkrevende prosessen med å skrive ut, signere, skanne og maile dokumenter. Med Windows berøringsskjerm og penn kan du rett og slett signere på skjermen.

3. Mobil - som deg

Windows 10 Pro-enhetene er tilpasset bedrifter med holdbare komponenter, batterier med lang levetid, ekstreme garantier og svært gode supportmuligheter. Det er teknologien som jobber - både på lange flyturer og med avanserte beregninger i de sene nattetimer. De er også utviklet for å oppfylle de stadig økende kravene arbeidslivet stiller til teknisk mobilitet, fleksibilitet og sikkerhet.

4. Kraftfulle, moderne enheter

Rustet med kraftfull teknologi gir moderne enheter deg nye måter å jobbe på, utvikler virksomheten og håndterer økende kompleksitet når den vokser. Perfekte eksempler er 2-i-1-enhetene, som er moderne, konvertible laptoper for dagens arbeidssituasjoner. Sørg for at virksomheten er klar for å gjøre forretninger - også i fremtiden.


Dette sier kundene våre:

"Teknologien må være enkel å sette opp og enkel å håndtere"

"Jeg må gjøre mer for å sikre data som er kritiske for virksomheten, men jeg vet ikke hva jeg kan gjøre"

"Brukerne må kobles sammen og kunne jobbe fra hvor som helst, når som helst"

"For å håndtere kostnadene må jeg ha en IT-løsning som kan oppskaleres eller nedskaleres etter virksomhetens behov"