Hopp over Gå til navigering

Her finner du alle produktene i Surface-familien, enten du er på utkikk etter den nye Surface Pro, Surface Book, Surface Laptop eller Surface Studio. Alle Surface-enhetene er kraftige verktøy laget for å sette ideene dine ut i livet. Les mer om de ulike enhetene på denne siden.

Surface Laptop

Surface Laptop gir deg perfekt ballanse mellom datakraft og full bærbarhet. Den er tynn, lett og kraftig og bygget for det helt nye operativsystemet Windows 10 S. Med Intel® Core™ i5 og i7 prosessorer, opptil 512 GB SSD-lagring samt flere andre nyttige egenskaper er Surface Laptop en bærbar PC som kan ta deg og dine ambisjoner inn i fremtiden. Nå behøver du ikke lenger velge mellom kraft og full bærbarhet. Vakre og nyskapende Surface Laptop gir deg det beste av to verdener.


En fantastisk skjerm som reagerer på din berøring

Opplev raskere, enklere og mer naturlig navigering med superskarp oppløsning for bilder, videoer og presentasjoner på den fargesterke 13,5-tommers PixelSense-berøringsskjermen. Du får mer plass til ideene dine på en kant-til-kant-skjerm med ultratynn dekselramme.


Surface Pro

Nye, optimaliserte Surface Pro gir deg en førsteklasses bærbar datamaskin som er like allsidig som et studio og nettbrett. Den imponerende PixelSense-skjermen, som støtter Surface-penn og berøring, har opptil 13,5 timers batteritid. Dermed har du rikelig med strøm til å jobbe hele dagen, hvordan du vil og når du vil - uansett hvor du befinner deg.

Surface Pro tilbyr enda høyere hastighet og bedre ytelse med en kraftig Intel Core-prosessor som problemfritt kjører komplette versjoner av skrivebordsapper. Den har 50 % lenger batterilevetid enn Surface Pro 4 og 2,5 ganger høyere ytelse enn Surface Pro 3.

Mobilitet uten kompromisser

Skap, studer, jobb og spill så å si hvor som helst. Surface Pro er lettere enn noensinne og gir deg optimal mobil produktivitet. Batteriet holder hele dagen, og den ultraportable designen har blitt mykere og fått avrundede kanter.Sett særpreg


Tilpass Surface Pro, og uttrykk deg med neste generasjons kreative verktøy og flotte farger, inkludert Surface Arc Mouse, Surface Pro Signature Type Cover og Surface-penn. Skriv på skjermen i sanntid, benytt den nye vippefunksjonen for kunstnerisk skyggelegging, og bruk Surface Dial på skjermen.


Surface Book

Surface Book er designet til å være en kraftig bærbar PC som er tynn nok til å ta med hvor som helst uten at den mister ytelse. Den er bygget med en tynn ramme av magnesium og en innovativ Dynamic Fulcrum Hinge for å opprettholde balansen i alle vinkler.

Bygget for ytelse

Surface Book er bygget for all profesjonell programvare som du har bruk for til å bygge, designe og alt i mellom. En valgfri NVIDIA GeForce GPU gir overlegne grafikkalternativer og opptil 12 timers batteri for videoavspilling som holder deg gående hele dagen, hver dag, slik at du kan jobbe hvor som helst.


Surface Studio

Surface Studio er en helt ny enhet som er laget for å hjelpe deg å gi kreativiteten fritt utløp. Den romslige og justerbare 28-tommers PixelSense-skjermen gir et stort lerret for alle typer arbeid. Posisjoner det på høykant for å skissere, male og redigere bilder, eller legg det flatt for å tegne på det som et skissebord. Med Surface Studio er mulighetene uendelige.Omgjøres raskt fra skrivebord til studio

Surface Studio, som kan brukes stående i skrivebordsmodus og flatt i studiomodus, gir deg frihet til å være ekstra kreative. Berør, tegn, visualiser og utvikle idéene dine – akkurat som du hadde gjort på papiret. Kombinert med unike verktøy som for eksempel Surface-penn, Surface Dial1 og Windows Ink, har du enda mer kontroll over måten du skaper på.Klar for arbeidsdagen

Surface Studio er utformet for å takle hektiske arbeidsdager, og har en lynskarp, justerbar skjerm som er ideell når du vil samarbeide og dele arbeider med andre teammedlemmer. Og videosamtaler føles som møter ansikt til ansikt, takket være 1080p kamera og høyttalere med premium Dolby-lyd. Windows Hello med sikkerhet på bedriftsnivå logger deg raskt på med bare et blikk.


Windows 10 Pro til små og store bedrifter

Data er gull i de fleste bedrifter. Derfor er sikkerhetsfunkjonene, samt en lang rekke bedriftsverktøy, som du finner innebygget i Windows 10 Pro, utrolig verdifulle og godt tilrettelagt til både små og store bedrifter. Med Windows 10 Pro får du nemlig den mest omfattende sikkerhet med de beste administrasjonsverktøy i sin kategori, og økt produktivitet, slik at din bedrift alltid er på rett vei.

Les mer om Windows 10 Pro her!