Hopp over Gå til navigering

 

Galaxy Note8 har en Infinity-skjerm som gir bedre oversikt, du kan ha flere vinduer åpne samtidig og får dermed nye og bedre muligheter til å jobbe effektivt og rasjonelt på mobilen. Enten du vil lese e-post, kontrollere lagerbeholdning eller oppdatere CRM-systemet. Det intuitive grensesnittet gir en bedre opplevelse av så vel arbeidsdokumenter og produktfilmer som nettmøter. Galaxy Note 8 finnes i to forskjellige farger. Galaxy Note 8 er nøkkelen til en større mobilopplevelse. Infinity-skjermen gir en følelse av grenseløse former. Knappene er integrert i skjermen, noe som gir en større opplevelse av surfing, film og bilder. Les mer om nye Note 8 på denne siden.

 


 

Samsung Knox - sikkerhet på flere nivåer

Samsung Knox er en plattform for mobile løsninger til organisasjoner av alle størrelser. Den gir forretningsfordeler ved å kombinere brukervennlig Enterprise Mobility Management (EMM) med sikkerhet på flere nivåer, fra maskinvare til programvare. Samsung Knox gjør det enkelt å håndtere enheter, beskytte mobildata og la medarbeiderne jobbe fritt. Kombinasjonen av irisskanner og Samsung Knox gjør det dessuten mulig å atskille og beskytte private data og bedriftsdata. Som identifikasjon er irisskanneren opptil 200 ganger sikrere enn en fingeravtrykkleser.

Imponer kundene dine

Virtual reality (VR) har nå fått verdifull praktisk anvendelse i mange forskjellige bransjer og på mange forretningsområder. Skap interesse blant kundene ved å la dem oppleve det du har å tilby med VR-headsetet Gear VR, som passer til Galaxy Note 8. Ta opp arrangementer og produktpresentasjoner med kameraet Gear 360 og stream opptakene live direkte til kunder, kolleger og leverandører i andre deler av landet. Den høye oppløsningen gir god kvalitet, og støtte for WiFi gjør det enkelt å filme og distribuere.

 
 

Støv- og vannbestandig

Ikke la vann og støv sette grensene for hvordan du bruker mobilen i jobben. Enten du er ute i regnet eller jobber i nærheten av vann, skal du kunne bruke mobilen akkurat som du vil. Galaxy Note 8 er IP68-klassifisert, noe som betyr at den tåler å ligge i opptil 1,5 meter dypt vann i 30 minutter.

S Pen

Pennen er rask å bruke og gir deg fantastiske muligheter til å uttrykke deg. Ta raske notater uten å åpne skjermen. Merk på bilder, ring inn på kart og stryk over i tekst. S Pen er trykkfølsom og har funksjoner som tar din kreativitet til nye høyder.

Service og support

Service og support gir trygghet og stabilitet. Med Samsungs Enterprise Device Program (EDP) får du blant annet løpende sikkerhetsoppdateringer og de nyeste programoppdateringene til Samsung Knox. Som bedriftskunde har du fast support.

 
 

Dual SIM

Galaxy Note8 har plass til to SIM-kort, noe som er smart hvis du vil skille mellom jobb- og private telefoner.

Solid garanti

Galaxy Note 8 leveres med to års garanti og mulighet til å kjøpe et ekstra år med Extended Warranty. Du finner fullstendige opplysninger om garantivilkår her eller ved å kontakte oss.

MDM-støtte med enkel integrering

Galaxy Note 8 støttes av de fleste MDM-leverandører og er enkel å integrere i eksisterende infrastruktur, slik at du raskt og enkelt kan holde styr på jobbenhetene dine.

 

Har du spørsmål om Note 8?

Kontakt oss og vi hjelper deg!
Telefon: 21 00 22 01
E-post: bedriftskunde@elkjop.no