Hopp over Gå til navigering
Samsung Galaxy Note8 smarttelefon (sort)
SAMN864BK

7 192 Ekskl. mva.

Nyt total innlevelse med Samsung Galaxy Note8, med Infinity-skjerm uten kanter. Telefonen har en medfølgende S Pen som lar deg tegne og ta notater med skjermen lukket, og todelt kamera for krystallklare bilder.
  • 6,3" Infinity-skjerm
  • 12 megapikslers todelt kamera
  • Vanntett design, medfølgende S Pen

Mindre er definitivt mer med smarttelefonen Samsung Galaxy Note8, som gir deg en innlevelse av en annen verden med Infinity-skjermen. Med nærmest usynlige kanter kan du nyte en større overflate, uten at telefonen blir større av den grunn. Telefonen har en medfølgende S Pen som gjør det raskt og enkelt å ta notater og å slippe kreativiteten løs med tegninger. Samsung Galaxy Note8 leverer en rekke funksjoner og løsninger, spesielt utviklet for deg som stiller høye krav til telefonen din.

Infinity-skjerm: Nyt ekte innlevelse med den utrolige Infinity-skjermen, som har en oppløsning på 2960x1440 og en lekker overflate som fortsetter uten forstyrrelser. Den trykkfølsome hjemknappen befinner seg der du forventer at den skal være, og de andre knappene dukker kun opp når du trenger den. Skjermen på 6,3 tommer passer perfekt i hånden din, takket være all-screen-teknologi som sørger for at du får mer skjerm uten at hele telefonen vokser av den grunn. I tillegg gir en større skjerm flere valgmuligheter! Del opp skjermen og gjør to ting samtidig: surf på nettet mens du sender SMS, eller se på film mens du leser e-post - med Samsung Galaxy Note8 er det lekende lett å multitaske.

Kamera: Få skarpere, klarere og mer detaljerte bilder med et 12 megapikslers todelt kamera som leverer enestående resultater selv i de mest opplyste områdene og i de mørkeste skyggene. Og med enda raskere autofokus kommer du aldri igjen til å gå glipp av en gyllen fotomulighet. Smarttelefonen har også et 8 megapikslers frontkamera, slik at du ser bra ut i selfies og gruppebilder.

S Pen: Slipp kreativiteten løs og skriv ned tankene i det de faller deg inn, selv når skjermen er lukket. Du kan også designe dine egne emoji og kommentere bildene dine på en ny og orginal måte, eller merke og understreke viktige punker i teksen. Med den trykkfølsomme S Pennen er det kun fantasien som setter grenser.

Forbedret sikkerhet: Samsung Galaxy Note8 bryr seg om sikkerhet, og innholdet ditt er beskyttet av en fingeravtrykkleser og en ekstremt sikker iris-scanner - du velger det som passer deg best. Ikke bare er telefoninnholdet ditt sikrere, funksjonene gjør det også mer praktisk for deg i hverdagen.

Vannbestandig: Smarttelefoner er en del av hverdagen, og Samsung Galaxy Note8 er utviklet for å tåle din hverdag. Enten du skal dykke ned til 1,5 meter eller dra på joggetur i regnet, så kan Samsung Galaxy Note8 være med deg der andre telefoner må kaste inn håndkleet.

Enestående kraft: Octa-core prosessor med 6 GB RAM gir kompromissløs kraft selv for de mest kravstore brukere, slik at du kan kjøre flere apper samtidig uten hakking eller forsinkelser.

Dual SIM: Telefonen har plass til to nano SIM-kort, slik at du kan sørge for å holde privat- og jobbsamtalene adskilt, uten å måtte bære rundt på flere telefoner.

Android 7.1 Nougat: Med Android 7.1 kan du gjøre flere ting samtidig, enten ved å veksle raskt mellom forskjellige apper, eller ved å dele skjermen og bruke to apper ved siden av hverandre. Smartvarsler lar deg tilpasse informasjonen du får fra appene dine, slik at du kan være sikker på at viktige varsler blir prioritert.

Flere egenskaper:
- USB-C port for rask lading og datasynkronisering
- 4G LTE mobiltilkobling
- GPS/GLONASS geolokasjonstjenester
- Dual band WiFi-ac og Bluetooth 5.0
- Micro SD kortleser med støtte for kort på opptil 256 GB

Modellbeskrivelse
Produkttype Smarttelefon
Type mobiltelefon Berøring
Merke Samsung
Modellnavn Galaxy Note 8
Farge Sort
Modell ID SM-N950FZKDNEE
Type SIM-kort Nano SIM
Dual SIM Ja
Operatørlås Nei
IP-klassifisering IP68 vanntett
Operativsystem og systemkrav
Operativsystem Android
Type operativsystem Nougat 7.1
Prosessor
Prosessorhastighet (GHz) 2,30
Antall prosessorkjerner 8
Kamera
Digitalkamera Ja
Kameraoppløsning (megapiksler) 12,00
Autofokus Ja
Maksimum blenderåpning 1.7
Videoopptak Ja
Opptaksoppløsning 4K (2160 p)
Sekundært kamera Ja
Sekundær kameraoppløsning (megapiksel) 8,00
Skjerm/display
Display Super AMOLED
Størrelse (tommer) 6,30
Skjermoppløsning (BxH i piksler) 2960x1440
Touch-skjerm Ja
Type touch-skjerm Kapasitiv
Lagring og minne
RAM (GB) 6,00
Internt minne (GB) 64
Kompatible minnekort Mikro SD
Maks. oppgradering minnekort 256
Tilkobling
3G Ja
4G Ja
Nettverk (4G) Ja
GPRS Ja
EDGE Ja
Bluetooth Ja
Bluetooth - versjon 5.0
NFC (Near Field Communication) Ja
Wi-Fi Ja
Wi-Fi Direct Ja
Tilkoblinger USB-C
USB-C 1x USB-C 3.0
3.5mm mini jack Ja
Funksjoner og egenskaper
Stereo lydutgang Ja
Musikkspiller Ja
Video-avspiller Ja
Høyttalertelefon Ja
Kalender Ja
GPS Ja
GLONASS Ja
Flymodus Ja
SMS Ja
MMS Ja
E-post Ja
Kapasitet, forbruk og effekt
Batteritype Litium-ion
Batterikapasitet (mAh) 3300
Mål og vekt
Høyde (cm) 16,25
Bredde (cm) 7,46
Dybde (cm) 0,85
Vekt (g) 195,00
Forpakningens innhold
Batteri Integrert
Lader Ja
Minnekort inkludert Nei
Tilkoplingskabel Ja
Pekepenn Ja