Hopp over Gå til navigering

Sømløs flipover

Det er ofte i møtene det skjer. Det er der de gode ideene kommer, de kreative innspillene. I møte med andre liker vi å tegne og forklare, vise frem og la ting bli til. Med det digitale tegnebordet Samsung Flip kan dere ta med dere den gode driven videre ut i hverdagen – helt sømløst!

For hvor mange ganger skulle vi ikke gjerne fortsatt på en tegning eller en graf? Jobbet litt mer med det årshjulet eller bygd videre på et tankekart, men så er det borte. Eller det befinner seg på andre siden av byen. På et annet kontor. Hos noen helt andre. Med Samsung Flip er ikke dette lenger et problem. Dere tegner, skriver, tenker høyt og deler fritt mellom dere – rett fra tegnebrettet i møterommet og inn i deres digitale verktøy.

En digital assistent

Samsung Flip aktiveres det øyeblikket du tar opp pennen fra holderen på siden. Du kan hente over bilder og dokumenter, tegne, stryke ut og endre uten å måtte kvitte deg med det du har gjort allerede. Du snur skjermen om du ønsker å vise noe i bredden og du deler dagens arbeid lett med de andre når møtet er over.
Kort fortalt får du en heldigital assistant med deg inn i møtet som hjelper deg og de øvrige deltagerne til å holde tråden også i ettertid.
En digital flipover – helt enkelt!

Ønsker du å vite mer eller bestille Samsung Flip?

Kontakt oss og vi hjelper deg.
Telefon: 21 00 22 01
E-post: bedriftskunde@elkjop.no
Du kan selvfølgelig også ta kontakt i alle våre varehus.