Hopp over Gå til navigering
Nespresso Citiz D112 kapselmaskin (hvit)
D112WHITE

1 036 Ekskl. mva.

Nespresso Citiz D112 er en automatisk kapselmaskin med ikonisk design, rask oppstart og en kvalitet du kan stole på.
  • Vannbeholder: 1 liter
  • Helautomatisk
  • Hurtigvalg for Lungo og Espresso

Hvorfor velge Nespresso: Nespresso ønsker å gi deg det beste av to verdener og har høyt fokus på både innovasjon og brukervennlighet. Nespressomaskinene er designet for å avdekke undertonene og aromaene i de originale kaffekapslene. Utseende er tidløst og hver detalj har blitt grundig vurdert for å gi deg den beste kaffeopplevelsen.

Citiz: Nespresso Citiz er en automatisk kapselmaskin som gir deg Espresso og Lungo av ypperste kvalitet. Maskinen er enkel i bruk og med justerbar mengdekontroll kan du selv velge hvor mye og hvor sterk du ønsker kaffen. Lag en liten kopp (Espresso) eller en stor kopp (Lungo).

Intuitiv: Dette er en helautomatisk kapselmaskin og bruken er meget intuitiv. Juster koppstørrelsen etter behov og preferanser.

Kompatible kapsler: Du kan velge mellom et bredt utvalg av kapsler fra Nespresso, Coffee of the World, Pelican Rouge og Friele diAmore, inkludert tradisjonell kaffe som espresso og lungo. Vi har også koffeinfrie og smakstilsatte varianter. Bruk Liptons kapsler om du foretrekker te. Opplag nye smaker og finn din favoritt!

Rengjøring: Denne kapselmaskinen rengjøres enkelt og trenger generelt lite vedlikehold. Regelmessig avkalking vil forlenge levetiden på maskinen og opprettholde den gode smaken.

Strømsparingsmodus: Denne modellen er utstyrt med en smart strømsparingsmodus og slår seg av automatisk etter 9 minutter.

Inkludert:
- 16 kaffekapsler er inkludert i pakken. Nyt herlige espressotyper, lungos og koffeinfrie varianter.