Hopp over Gå til navigering
Mophie trådløs ladebase for iPhone 8/8 Plus/X
MOPWCHRGBASE

399 Ekskl. mva.

100+ På lager

Revolusjoner måten du lader på: Den trådløse ladebasen fra Mophie er utviklet for iPhone 8/8 Plus/X og setter er ny standard for rask opplading med en effekt på opptil 7,5 watt. Plasser telefonen på toppen av basen og kjenn på kraften!
  • For iPhone 8/8Plus/X
  • Opptil 7,5 W med strøm
  • Sklisikkert TPU-belegg

Revolusjoner måten du lader smarttelefonen din på med den trådløse ladebase fra Mophie til iPhone 8/8 Plus/X. Takket være samme trådløsteknologi som Qi-ladere kan du nyte sikker og lynrask opplading uten kabelkrøll.

Design: Designerne, i samarbeid med Apple, har laget et minimalistisk design som vil komplementere interiørstilen din. Et 360 graders sklisikkert TPU-belegg holder basen i ro og mobilen din trygg under oppladingen.

Strømeffektiv: Takket være denne basen vil strømregningen ikke lenger sjokkere deg. Når den ikke er i bruk trekker ladebasen fra Mophie minimalt med strøm for å sikre maksimal effektivitet.

Rask opplading: Sekundet du legger iPhone8/8 Plus/X på basen starter den raske oppladingen med en effekt på 7,5 watt, og sørger for at kun den kompatible enheten mottar strømmen. Lad opp iPhonen din 50 % raskere enn en vegglader, og fortsett å bruk favorittappene dine mens den lader.

Inkludert i pakken:
- Trådløs ladebase
- Veggadapter med 1,5 kabel
- Hurtigstartsveiledning

Modellbeskrivelse
Produkttype Trådløs lading
Modellnavn Mophie 4117_WRLS-CHGPAD-AC-BLK-EU
Kompatibel med
Passer til (merke) Apple
Passer til (modell/serie) iPhone 8;iPhone 8 Plus;iPhone X
Tilkobling
Type ladekontakt Trådløs lading
Tilkobling Qi
Design, form og plassering
Farge Sort
Kapasitet, forbruk og effekt
Utgangsspenning 2 V
Utgangsstrøm (A) 1.5 A
Trådløs lading Ja
Mål og vekt
Mål (HxBxD, cm) 9.7x9.7x1.15
Vekt (g) 124,00
Lengde på kabel (cm) 150