Hopp over Gå til navigering
Miele kaffemaskin CM7500 (sort)
CM7500BLACK

20 795 Ekskl. mva.

 På lager

Tilfredsstill smaksløkene og tilbered smakfull kaffe når det passer deg med denne helautomatiske kaffemaskinen fra Miele.
  • To kopper samtidig
  • 10 brukerprofiler
  • Termobeholder til melk

Miele CM7500 er en helautomatisk kaffemaskin med termobeholder til melk, touch-display, OneTouch for Two, 10 brukerprofiler, koppsensor og enkel rengjøring. Dette er en kvalitetsmaskin du vil ha mye glede av i mange år.

Helautomatisk kaffemaskin (bønne-til-kopp): Helautomatisk kaffemaskin er det perfekte valg hvis du elsker å teste ulike kaffebønner, men ikke ønsker å bruke alt for mye tid på tilberedelsen. Alt du trenger å gjøre er å velge ønsket blanding av ferske, aromatiske kaffebønner, fylle beholderen med de utvalgte kaffebønnene og vannbeholderen med vann. Når dette er gjort er den smakfulle kaffekoppen bare et tastetrykk unna. Du får i tillegg mulighet til å fininnstille kaffen i henhold til dine preferanser eller lage melkebaserte kaffevarianter som cappuccino eller cafe latte.

Stort utvalg av kaffevarianter: Den aromatette beholderen rommer inntil 500 gram av dine favorittbønner. Den medfølgende termobeholderen til melk gjør at mulig å lage melkebaserte kaffevarianter med fyldig melkeskum. Double Shot funksjonen gjør det mulig å lage ekstra sterk kaffe.

Integrert kvern: Den integrerte kaffekvernen er laget av stål og er pålitelig i lang tid.

Design: Det sorte designet med høyglans front gir kaffemaskinen et eksklusivt utseende. La Miele CM7500 blir det nye blikkfanget på ditt kjøkken.

Brukerprofiler: Kaffemaskinen gir deg mulighet til å stille inn 10 ulike brukerprofiler slik at alle i familien kan lagre sine favoritter.

Intuitiv og enkel bruk: Et TFT-touchdisplay gir enkel og oversiktlig bruk.

To kopper samtidig: Ta en velfortjent kaffepause med en venn, kollega eller partner. Med denne kaffemaskinen kan du med et tastetrykk tilberede to kopper samtidig.

Koppsensor: Med Miele CM7500 er det ikke avgjørende at du plasserer koppen hele korrekt. Den integrerte koppsensoren flytter utløpet tilpasset koppens plassering.

Rengjøring: Kaffemaskinen har automatisk skylling av melkesystemet slik at sur melk ikke ødelegger kaffen. Enkelte deler kan rengjøres i oppvaskmaskinen ved behov.

Automatisk avkalking: Glemt alt som har med avkalking i et helt år! Maskinen har automatisk avkalking noe du garantert vil verdsette.

Høy kvalitet: Som alle Miele-produkter er også dette et kvalitetsprodukt testet for 50.000 brygginger. Dette tilsvarer hele 20 års levetid.

Inkludert i pakken:
- Avkalkingstabletter
- Rensetabletter
- Måleskje
- Melkebeholder i rustfritt stål