Hopp over Gå til navigering
Logitech MX Master 2S trådløs mus (grafitt)
LTMXMAS2SBL

791 Ekskl. mva.

100+ På lager

Den trådløse musen Logitech MX Master 2S kommer med et design som passer perfekt inn i den høyre hånden din. Musen har naturlige konturer og en allsidig scroll for enkel navigering. Darkfield lasersensoren gir topp presisjon på alle flater.
  • Ergonomisk form
  • Fungerer på alle flater
  • Bluetooth + USB mottaker

Den trådløse musen Logitech MX Master 2S kommer med et forbedret ergonomisk design og funksjoner som får musen til å føles som en naturlig forlengelse av din egen arm. Musens form er laget for å passe menneskets hånd perfekt for å gi maksimal komfort, selv etter lengre bruk. Presise kontroller, nøyaktig Darkfield-laser og dobbel trådløs tilkobling gjør musen perfekt for den som ønsker det lille ekstra.

Scrollehjul på toppen: Med scrollehjulet kan man få to nyttige funksjoner. Man kan enten rulle linje for linje med en beroligende, klikk-aktig tilbakemelding fra hjulet, eller klikke på hjulet for å la det flyte glatt over skjermen og ned på bunnen av siden på et øyeblikk.

Scrollehjul på siden: Med en optimal plassering for tommelen kan dette hjulet brukes til å navigere til venstre og høyre på større vinduer. Du kan også presse på hjulet for å fullføre ulike handlinger for å bevege deg gjennom ulike apper, maksimere vinduer eller bytte skrivebord. Tommelknappene lar deg bevege deg forover og bakover på nettsider, i dokumenter og annet.

Darkfield lasersensor: Den presise lasersensoren sørger for myke bevegelser på ulike flater, også på glass (min. 4 mm tykkelse). Sensitiviteten kan justeres fra 200 til 4000 dpi.

Logitech Flow: Med den nedlastbare Logitech Options programvaren (gratis) kan du bruke musen til å kopiere og lime inn tekst, bilder eller filer mellom opptil 3 ulike PC-er.

Dobbel tilkobling: DU kan koble musen til opptil tre PC-er samtidig ved å bruke Bluetooth- trådløs tilkobling og bytte mellom de ulike maskinene ved å bruke en spesifikk knapp. Du kan også koble Unfying-mottakeren til en tom USB-port på datamaskinen din. En mottaker kan støtte opptil 6 Logitech Unfying-enheter, noe som frigjør plass i USB-portene.

Batteri: Det innebygde, oppladbare Li-pol batteriet gir deg opptil 70 dagers bruk på en enkelt lading. Den kan enkelt lades opp ved å bruke den inkluderte Micro USB-kabelen. Tre minutters lading sørger for en full dags bruk.

Mål og vekt
Bredde (cm) 8.57
Dybde (cm) 12.6
Høyde (cm) 4.84
Vekt (g) 145
Modellbeskrivelse
Leverandørens ID 910-005139
Produkttype Mus
Produktserie MX
Modellnavn Logitech MX Master 2S 910-005139
Farge Sort
Trådløs teknologi Ja
Forpakningens innhold
Ladedock Nei
Design, form og plassering
Skrollhjul (mus) Ja
Antall museknapper 7
Høyre/Venstre-hånds mus Høyre
Ytelse
DPI (dots per inch) 200 - 4000
Funksjoner og egenskaper
Vektjusterbar Nei
Type sensor Laser
Batterier Ja
Kompatibel med
Plattformkompatibilitet PC; Mac
Tilkobling
USB-port Ja
Tilkobling Bluetooth; USB
Type trådløs teknologi Bluetooth;RF