Hopp over Gå til navigering

 

Kontakt oss

Har du behov for hjelp så står vår Salgsavdeling alltid klar til å hjelpe deg eller din bedrift. Vi har samlet all relevant informasjon om våre forskjellige serviceområder her på siden. I tillegg kan du finne svar på ofte stilte spørsmål under "Selvhjelp".


 

Selvhjelp:

 

I Elkjøp Bedrift gjør vi alt vi kan for å besvare din e-post innen 24 timer. Dog kan det være travle perioder hvor ventetiden kan være lenger. Dersom du har sendt oss en hastemail, anbefaler vi at du kontakter oss på telefon, slik at vi kan få løst forespørselen raskest mulig.

Alle bedrifter kan søke om faktura, dette gjøres etter at du har registrert deg som kunde. Elkjøp Bedrift gjennomfører en kredittsjekk før kontoen din aktiveres.

For å opprette din bedrift som bedriftskunde hos Elkjøp har du følgende muligheter:

  • Trykk på "Registrer" oppe i høyre hjørne på denne siden og fyll ut informasjon.
  • Kontakt vår Salgsavdeling på 21 00 22 01, så hjelper vi deg med opprettelsen.

Dersom du har glemt ditt login eller passord har du følgende muligheter:

  • Trykk på Login oppe i høyre hjørne på denne siden og deretter trykker du på linken for "Glemt kodeord?". Tast inn din e-postadresse, så vil du motta en e-post med instrukser for hvordan du kan nulstille ditt passord
  • Kontakt vår Salgsavdeling på 21 00 22 01, så kan de også hjelpe deg med å nullstille passordet ditt.

Vi tilbyr tjenester som innbæring av varer, utpakking og retur av emballasje, retur av gammel defekt vare og en rekke monteringstjenester. Kontakt oss for mer informasjon.

Dersom ingen av overstående punkter kan besvare din henvendelse, kan du også besøke vår selvhjelpsside ved å klikke her! Du kan selvfølgelig også kontakte oss på telefon: 21 00 22 01, og vi vil hjelpe deg med det du lurer på.

 

Salgsafdelingen

Salgsavdelingen

 

Telefon: (+47) 21 00 22 01

Mail: bedriftskunde@elkjop.noMandag - Fredag: 09:00 - 16:00Teknisk Support

Supportavtale

 

Telefon: (+47) 22 72 19 99

Mail: pcsupport.bedrift@elkjop.no

Supportnummer til deg som har kjøpt Supportavtale

Mandag-Fredag: 08:00 - 16:00