Hopp over Gå til navigering

KNOWHOW™ er alle tjenester vi tilbyr kundene våre: Hjelp til montering, installering og tilpasning, overføring av data og kontakter fra ditt gamle produkt, samt support hvis et problem oppstår. Vi deler tjeneste våre inn i fire kategorier:

Levering &
montering

Vi leverer og monterer, og tar med ditt gamle produkt hvis du ønsker det. Du får løpende informasjon fra kjøpsøyeblikket frem til du får varen: Har du bestilt levering på døren, ringer vi deg en halvtime før vi kommer!

Klargjøring &
tilpasning

Vi gjør produktet ditt klart til bruk, basert på dine behov: Vi kan blant annet flytte over dine data, sette opp kanaler, koble opp tilbehør, og oppdatere og legge inn programvare!

Hjelp &
support

Opplever du teknisk trøbbel eller utfordringer med produkter du har kjøpt hos oss? Vi bistår med alt, fra telefonsupport til fjernstyring av produktene slik at du får hjelpen som passer deg best!

Trygghet &
service

Ikke mist gode minner eller viktige data! Vi hjelper deg med forsikring, sikker sletting og lagring, enkel deling av innhold, samt sikkerhetsprogrammer for en trygg digital hverdag!

Vi tilbyr følgende tjenester til din bedrift

 
 
 
 

Trenger du mer informasjon?

Kontakt oss og vi hjelper deg.
Telefon: 21 00 22 01
E-post: bedriftskunde@elkjop.no