Hopp over Gå til navigering

iPhone er et essensielt verktøy for enhver bedrift. Nå lanseres den nye iPhone X med splitter ny design, utført i solid glass som er det sterkeste glasset noen smarttelefon har hatt, både foran og bak. Les mer om de ulike funksjonene til iPhone X her.

En helt ny design

iPhone X har det sterkeste glasset noen smarttelefon har hatt, både foran og bak. I tillegg er den laget i spesialstål utviklet av Apple, som både er vann- og støvbestandig.

Trådløs lading for en trådløs verden

Uten behov for ladekabler er iPhone X skapt for den trådløse fremtiden. Lad den på trådløse ladestasjoner og ladeplater på hoteller, kafeer og flyplasser over hele verden.

Skjerm til sitt yttereste

På iPhone X er skjermen alt - en helt ny 5,8-tommers Super Retina-skjerm som fanger og holder på oppmerksomheten. Med avansert teknologi og nye teknikker er skjermen lagt i en myk kurve over kanten, helt til de avrundede hjørnene.

Et grensesprengende iOS

En telefon som har fått skjerm over hele forsiden krever et fornyet OS, med tilpassede funksjoner og navigasjon. Nytt i iOS 11: Send Animoji i Meldinger. Gjør Siri til din personlige DJ. Og oppdag ny musikk med venner i Apple Music. Du kan også finne fantastiske spill og apper med utvidet virkelighet - på verdens største plattform for utvidet virkelighet.

Et gjennombrudd i gjenkjenning

Nå kan du bruke ansiktet ditt som passord. Face ID er en ny måte å låse opp og godkjenne på - og det er like sikkert som Touch ID. Face ID fungerer ved hjelp av TrueDepth-kameratet og er lett å sette opp. Kameraet sender ut og analyserer mer enn 30 000 usynlige punkter, som brukes til å lage en nøyaktig digital modell av ansiktet ditt.

Ønsker du å vite mer?

Kontakt oss og vi hjelper deg med det du lurer på.
Telefon: 21 00 22 01
E-post: bedriftskunde@elkjop.no
Du kan selvfølgelig også ta kontakt i alle våre varehus.